Anket

Arkadaslar bugun bý cocuk geldý ve beným koyumu alacagýný ýstedý bende kabul ettým sonrada koyumu cladý uzatmak ýstemýyorumda oda bende ayný koye gýrýyoruz onun gýrmemesýný ýstýyorum ve o kýsýyý tanýmýyorum 700 yesým tasýmý ve kac bin iksirle altýnýmý cal

Köyüm çalýndý
0 (0%)
Acýl yardým
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 0

Gönderen Konu: Köyümü çaldýlar acil yardým  (Okunma sayýsý 1790 defa)

Çevrimdýþý KanunsuzKral

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : KanunsuzKrall
Köyümü çaldýlar acil yardým
« : 24 Aralýk 2014, Çarþamba - 20:53 »
 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý KanunsuzKral

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : KanunsuzKrall
Ynt: Köyümü çaldýlar acil yardým
« Yanýtla #1 : 24 Aralýk 2014, Çarþamba - 20:55 »
koyume bende baska býrýsýde gýrýyo onu engelleyý beným kendý koyume gýrmesýný ýstemýyorum altýn ýksýr ve yesým taslarýnýn hepsýný býtýrdý allah rýzasý ýcýn yardým edýn gmailinde sýfresýný deýstýrmýs ya ne olur sunu nasýl koyumden cýkarýrým

Çevrimdýþý LegenD-R

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 423
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 172 Mesajý Toplam
    266 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LegenD-R
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: Köyümü çaldýlar acil yardým
« Yanýtla #2 : 24 Aralýk 2014, Çarþamba - 21:05 »
Supercell ile irtibata geçmen lazým. Sana ait olup olmadýðýný doðrulamak için birkaç soru soracaklar. Sakýn köyü satmak için bu duruma düþtüðünü söyleme. Mailinin çalýndýðýný ve oyuna bu þekilde girebildiklerini dile getir.