2.kez kod veriyormu sana vermiyorsa daha önce sen veya biri aktarmýþ baþka bir cihaza eðer kod verip baþka hesaba aktaramýyorsan yeni sýfýr hesap aç.2.kez kod vermez.
oyun içi yardým ve destekten bir bildirim oluþturun , yetkililerden google+ baðladýðýnýz hesabýn mail adresini sorun bakalým nereye kaydetmiþsiniz.sizden bir takým bilgiler isteyecekler onlarý doðrulamanýz lazým önce .
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapoyun içi yardým ve destekten bir bildirim oluþturun , yetkililerden google+ baðladýðýnýz hesabýn mail adresini sorun bakalým nereye kaydetmiþsiniz.sizden bir takým bilgiler isteyecekler onlarý doðrulamanýz lazým önce .Dediðinizi yaptým uzunca konuþtuk, Gmail hesabý bilgilerime eriþemiyorlarmýþ, yetkileri yokmuþ. Bir kod alma durumunu sordum, zaten bir Gmail'e baðlý dedi. Ben þok. Beynim allak bullak oldu artýk ÝOS'a muhtacým gibi biþi.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapoyun içi yardým ve destekten bir bildirim oluþturun , yetkililerden google+ baðladýðýnýz hesabýn mail adresini sorun bakalým nereye kaydetmiþsiniz.sizden bir takým bilgiler isteyecekler onlarý doðrulamanýz lazým önce .Hayýr ben Supercell ile konuþtum, eski konuþmalarada baktým eski bir Gmail hesabýna aktarmýþým benim olan ama 1 yýldan beri android kullanmadým. Hatýrlamýyorum, dediler þu sorularý cevapla nerede baþladýn ne zaman baþladýn vs. hepsini açýkça cevapladým, anlattým cevaplar benim olduðunu kanýtlar nitelikte deðilmiþ. Ben sanki cv verip iþe gireceðim nasýl bir þey istiyorlar anlasam.Dediðinizi yaptým uzunca konuþtuk, Gmail hesabý bilgilerime eriþemiyorlarmýþ, yetkileri yokmuþ. Bir kod alma durumunu sordum, zaten bir Gmail'e baðlý dedi. Ben þok. Beynim allak bullak oldu artýk ÝOS'a muhtacým gibi biþi.bi yerde hesap açtýysan o kiþinin hesabýnamý aktarýldý acaba ?
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapoyun içi yardým ve destekten bir bildirim oluþturun , yetkililerden google+ baðladýðýnýz hesabýn mail adresini sorun bakalým nereye kaydetmiþsiniz.sizden bir takým bilgiler isteyecekler onlarý doðrulamanýz lazým önce .Hayýr ben Supercell ile konuþtum, eski konuþmalarada baktým eski bir Gmail hesabýna aktarmýþým benim olan ama 1 yýldan beri android kullanmadým. Hatýrlamýyorum, dediler þu sorularý cevapla nerede baþladýn ne zaman baþladýn vs. hepsini açýkça cevapladým, anlattým cevaplar benim olduðunu kanýtlar nitelikte deðilmiþ. Ben sanki cv verip iþe gireceðim nasýl bir þey istiyorlar anlasam.Dediðinizi yaptým uzunca konuþtuk, Gmail hesabý bilgilerime eriþemiyorlarmýþ, yetkileri yokmuþ. Bir kod alma durumunu sordum, zaten bir Gmail'e baðlý dedi. Ben þok. Beynim allak bullak oldu artýk ÝOS'a muhtacým gibi biþi.