Gönderen Konu: Köyüm Hakkýnda Önerilerinize Ýhtiyacým Var. (KB5)  (Okunma sayýsý 1635 defa)

Çevrimdýþý EnesBAydgn

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Enes'in Diyarý
Köyüm Hakkýnda Önerilerinize Ýhtiyacým Var. (KB5)
« : 02 Ocak 2015, Cuma - 13:34 »
Selam arkadaþlar. Foruma yeni üye oldum diyebilirim. Yarýrlý bir site. Emeði geçenlere teþekkür ederim öncelikle.
Ýþte Köyüm; 
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Þuanda köyümde Hava Savunmasý,Ýksir Toplayýcýlarý ve Altýn Madenleri dýþýnda herþey KB5'in max seviyesi durumda. Ayrýca Labaratuvardaki bütün yükseltmelerde max seviyede.( yýldýrým büyüsü 4 için 2 buçuk günüm kaldý.

Þuan madenlerimin ve iksir toplayýcýlarýmýn yarýsýndan çoðu 8 diðerleri 9 level durumda.
Aklýma takýlan madenleri ve toplayýcýlarý 10 yapýp yani max düzeye getiripmi th6 lvl'e geçismi yapsam yoksa 9 yapýp th6ya geçis yapsam bilemedim. malum insaat süreleri cok uzun.

Önerilerinizi esirgemeyin arkadaþlar. özellikle büyüklerimin önerilerini bekliyorum.
Þimdiden teþekkür ederim.

« Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, Cuma - 13:38 Gönderen: EnesBAydgn »

Çevrimdýþý Cagalagar

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 65
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ÇaðlarTR
  • Klaným : The Grim Bros
Ynt: Köyüm Hakkýnda Önerilerinize Ýhtiyacým Var. (KB5)
« Yanýtla #1 : 02 Ocak 2015, Cuma - 22:55 »
Fulleyip geçmelisin sonra ýzdýrap çekiyosun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

"Hayattaki en büyük zafer hiçbir zaman düþmemekte deðil , her düþtüðünde ayaða kalkmakta yatar "

Çevrimdýþý EnesBAydgn

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 03 Ocak 2015, Cumartesi - 13:15 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Fulleyip geçmelisin sonra ýzdýrap çekiyosun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Onerin icin tesekkurler.bende biyle dusunuyorum ancak insaat surelerijinde taesinin 3 gun olmasi  cok zaman gecirmeme neden oluyor.

Çevrimdýþý qvnn

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 70
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Guven
« Yanýtla #3 : 03 Ocak 2015, Cumartesi - 14:21 »
eðer sürekli online isen ve saldýrý yaparak iyi ganimet kasarým diyorsan maden ve toplayýcýlar kalabilir. Ama hava savunmasý dert olur ilerde kesinlikle yükselt onlarý. Dalkavuðu yükseltmeye gerek yok ama biniciyi yükseltebilirsende çok iyi olur çünkü 3. seviyeden sonra kullanýlabilir hale geliyorlar.

Çevrimdýþý EnesBAydgn

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 03 Ocak 2015, Cumartesi - 15:15 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
eðer sürekli online isen ve saldýrý yaparak iyi ganimet kasarým diyorsan maden ve toplayýcýlar kalabilir. Ama hava savunmasý dert olur ilerde kesinlikle yükselt onlarý. Dalkavuðu yükseltmeye gerek yok ama biniciyi yükseltebilirsende çok iyi olur çünkü 3. seviyeden sonra kullanýlabilir hale geliyorlar.

günde 4-5 saat aralýklarla aktif olabiliyorum. bir takýntým var bütün binalarýn yükseltmesini tamamlamam gerekiyor. ama süresinden dolayý sýkýntý yaþatabilir mi diye düþünüyorum. dalkavuk vs. kara kýþlada sanýrým daha oralara cok var benim için saol önerilerin için Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap