Gönderen Konu: Köy ile ilgili birkaç tavsiye bekliyorum.  (Okunma sayýsý 1428 defa)

Çevrimdýþý expert

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : EXPERT
  • Klaným : Game Mafia
Köy ile ilgili birkaç tavsiye bekliyorum.
« : 04 Ocak 2015, Pazar - 11:07 »
Öncelikle iyi forumlar. Oyuna sýnavlarýmdan dolayý 15-20 gün gibi bir ara verecegim. Madenlerim 11. seviye ve hepsini çaldýrmayýp kupa kazanmak için nasýl bir düzen yapabilirim ?
Dipnot : Konunun dogru yerde açýldýgýndan emin deðilim. Yanlýs yerde açtýysam özür dilerim.

Nick : EXPERT
Th : 9
Seviye : 102
Klan : Game Mafia
Resmi web sitemiz : gamemafiacoc.weebly.com
Youtube Kanalýmýz : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý resulreizz99

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • 15 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : savas kurdu
Ynt: Köy ile ilgili birkaç tavsiye bekliyorum.
« Yanýtla #1 : 04 Ocak 2015, Pazar - 11:17 »
usta dýþarý atsanda kupan artar zaten

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý billycim

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Clash of Clans
  • 26 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bulent
Ynt: Köy ile ilgili birkaç tavsiye bekliyorum.
« Yanýtla #2 : 07 Ocak 2015, Çarþamba - 09:19 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Öncelikle iyi forumlar. Oyuna sýnavlarýmdan dolayý 15-20 gün gibi bir ara verecegim. Madenlerim 11. seviye ve hepsini çaldýrmayýp kupa kazanmak için nasýl bir düzen yapabilirim ?
Dipnot : Konunun dogru yerde açýldýgýndan emin deðilim. Yanlýs yerde açtýysam özür dilerim.

Kupa onceligin olmamali bence. Koy bina seviyeni bilmiyorum 7-8 hatta 9 da olsa binani disari at zaten saldiri alip kalkan kazanacaksin. Kalkanin bitmeden sondalarindaki madenleri toplar isen gelen kisi tekrar koy binani yikip gidecektir. Tabi soylede bir durum var madenlerini depoda cok tutmaman lazim harcamalisin ki ganimetin elinden gitmesin.

Alýnmayacak Köy Yoktur. Göz korkutacak köy vardýr.

billycim 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: expert (07 Ocak 2015, Çarþamba - 15:24)