Gönderen Konu: Okçu  (Okunma sayýsý 10673 defa)

Çevrimdýþý besiktas12

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 28
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
Ynt: Okçu
« Yanýtla #12 : 29 Kasým 2012, Perþembe - 20:41 »
favorim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Yekta41

• Former Moderatör
  • 76.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 535
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 110 Mesajý Toplam
    166 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Yekta41
« Yanýtla #13 : 22 Aralýk 2012, Cumartesi - 22:22 »
Okçuyu 5.seviye yükseltmek için ne kadar iksir istiyor ve ne kadar zamanda yükseliyor??

Lay lay lom.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #14 : 23 Aralýk 2012, Pazar - 00:53 »
2.250 m iksir 5 gün

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Yekta41 (23 Aralýk 2012, Pazar - 10:14)

Çevrimdýþý YasarBEY

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 30
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
    • Womens In Your City - Anonymous Casual Dating - No Selfie
  • COC Nick : ysrBr
  • Klaným : Womens In Your City - Anonymous Casual Dating - No Selfie
« Yanýtla #15 : 23 Aralýk 2012, Pazar - 02:20 »
Biraz önce 20. seviyeye ulaþtim. Laboratuvarda barbar 2 - okcu 2 - goblin 2 seviyelerinde laboratuvar seviyesini 3 yapar yapmaz okcuyu geliþtirmeyi düþünüyorum, dev gelistirmesi hem pahali hemde cok uzun sürüyor   Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap - Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap - No Selfie - Anonymous Sex Dating - Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
« Yanýtla #16 : 23 Aralýk 2012, Pazar - 11:23 »
Eger devi kullaniyorsan gelistir.. Ben devi kullanmiyorum ama yaklasik 1 ay once orta capli bir klandan benim kaleme 5. Seviye 2 dev yolladilar.. Rakibimin 3. Seviye duvarlarini yanlarindaki bir kac okcuyla aninda kestigini gordum.. Dev yukselince super oluyor.

Çevrimdýþý YasarBEY

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 30
  • Durumum:
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
    • Womens In Your City - Anonymous Casual Dating - No Selfie
  • COC Nick : ysrBr
  • Klaným : Womens In Your City - Anonymous Casual Dating - No Selfie
« Yanýtla #17 : 23 Aralýk 2012, Pazar - 14:54 »
Bakalim görücez laboratuvardan devi gelistirince fiyat her seferinde 2 kati iksir oluyor diye biliyorum ama ?

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap - Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap - No Selfie - Anonymous Sex Dating - Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý anlylc

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 47
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : anil
« Yanýtla #18 : 03 Aðustos 2014, Pazar - 22:03 »
OKÇU NUN ACIKCASI DEVDEN COK DAHA ONEMLI OLDGUNU VE DAHA ONCE GELISTIRILMESI GEREKILDIGINI DUSUNUYOM. OZELLIKLE DE OKCU SEVIYE 5 TEN SORA FELAKET OLUYOR VE SUANA KADAR OKCUSUZ BIR SAVAS YAPTIGIMI HATIRLAMIYORUM. MESELA KLAN SAVASI OLUR VE KLAN KALESINI BOSALTMAK ICIN YA OKCU YA SIHIRBAZ BASARIZÇ MUTLAKA OKCUDA BASARIZ  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap CIDDEN OYUNDAKI EN ONEMLI KARAKTER BENCE Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap AYRICA DEVIN BELLI BIR SURE IDARE EDEN KARAKTER OLDUNUDA SOLEYEBILIRIM