Gönderen Konu: Adanademir klanýna Katýlmak isteyenler..  (Okunma sayýsý 908 defa)

Çevrimdýþý aslanispir

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : aslan
  • Klaným : adanademir
Adanademir klanýna Katýlmak isteyenler..
« : 08 Ocak 2015, Perþembe - 00:59 »
merhaba,

Klan etiketi: #LYCUGUJ, klan adý: adanademir

Klan üyeleri çoðunlukla birbiriyle arkadaþtýr. Üyeler genellikle yüksek seviyeli köylere sahiptir. (TH9-10, domuz binicisi 5, golem 4-5, Pekka 5, Okçu 6-7, çoðunlukla 100+ level oyuncular) Klanýmýzý 2 yýlý aþkýn süre önce kurduk. Yaþ ortalamamýz yüksektir. (Çoðunlukla 25 ve üzeri) Arkadaþça oyun oynamak ve yeni insanlarla tanýþmak istiyoruz. Benim üye adým aslan. TH8 75 level üzeri veya TH9-10 100 level üzeri, mümkün olduðunca yüksek yaþta (25 civarý veya daha yüksek), arkadaþça oynayacak kalýcý arkadaþlar arýyoruz. Sizi aramýzda görmekten memnuniyet duyarýz..

(Klana katýlým için istek atarken benim adýmý yazarsanýz mutlaka dikkate alýnacaktýr..)

aslanispir 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Leonidas01 (28 Mayýs 2015, Perþembe - 17:25)

Çevrimdýþý Leonidas01

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Wars #89PCQVPQ
  • COC Nick : Leonidas
  • Klaným : Clan of Wars #89PCQVPQ
Ynt: Adanademir klanýna Katýlmak isteyenler..
« Yanýtla #1 : 28 Mayýs 2015, Perþembe - 17:05 »
merhaba gardaþ yaþ 25 Adanalýyým Ankarada okuyorum. TH 8 savunmalarýn hepsi neredeyse son level duvarlarý son seviyeye basmaya baþladým.. Sizi tanýmak isterim

01 ADS 1940

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: Adanademir klanýna Katýlmak isteyenler..
« Yanýtla #2 : 29 Mayýs 2015, Cuma - 00:16 »
Fotoðraf eklerseniz gelecek kiþiler için daha aydýnlatýcý olur.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.