Gönderen Konu: askerleri nasýl komuta ederim?  (Okunma sayýsý 3236 defa)

Çevrimdýþý hbo2488

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
askerleri nasýl komuta ederim?
« : 10 Mart 2013, Pazar - 01:49 »
arkdaþlar ben bugun basladým daha oyuna goblinlere saldýrýken askerleri topculara dogru nasýl yönlendiriyorum yunu iphone ile oynuyorum sürekli sacma sapan yerlere saldýrýp telef oluyorlar ?

Çevrimdýþý kowalskiturkey

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 18
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kowalskiturkey
  • Klaným : kowalski
Ynt: askerleri nasýl komuta ederim?
« Yanýtla #1 : 10 Mart 2013, Pazar - 07:02 »
Bunun bi yolu yok malesef yakýn bi yere doðru hedef al askerlerin en yakýnýndakine yönlenicektir.bir diðer yol ise askerlerinin hedef türüne göre eþleþmesi mesela iksir deposunu hedefliyosan goblin,savunma silahlarýný hedefliyosan dev kullanabilirsin okcu ve barbarlar her hedefe saldýrýr önceliði yoktur

Çevrimdýþý hbo2488

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 11 Mart 2013, Pazartesi - 16:50 »
teþekkür ederim.

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
« Yanýtla #3 : 21 Mart 2013, Perþembe - 21:01 »
Biraz geç yazýcam ancak genede eðer tam öðrenmemiþsen diye yazýyorum. Kýþlaya týkladýðýnda hangi askerin hangi binaya saldýracaðý yazýyor. Örnek vermek gerekirse kýþlaya týklayýp devin resminin ordaki "i" harfine týklarsan favori hedef kýsmýnda savunma olduðunu görürsün. Býraktýðýn asker direk savunmaya gitsin istiyorsan balonu ve devi kullanabilirsin. Býraktýðýn asker direk ganðmete yani depolara ve madenlere yönelsin istiyorsan goblin. Býraktýðýn asker direk duvara gitsin istiyorsan duvar kýrýcý. Fark etmez en yakýnýna gitsin hepsine saldýrsýn ayýrt etmesin diyorsansa Okçu barbar þifacý sihirbaz ejder pekka kullanabilirsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Mustafaempire 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: lalala121212 (20 Haziran 2013, Perþembe - 14:39)