Merhaba! Arkadaþlar yazýlarý okudum. Açýklamayý þöyle yapým Supporta verilen bilgiye göre 11. seviye belediye binasý Clash of Clans ýn Yaþ günü kutlamalarýnda Oyunda bir çýðýr olarak gelecek.Bu Yenilikle beraber Ýzbe veya normal kýþlada Yeni askerler , Bunun dýþýnda 3 . Hero (okcu barbar ) dýsýnda, Vb. vereceðim bir ton guncelleme mevcut fakat Ne zaman cýkacagý konusu mechul Ya yaþ gününde sürecekler yada Ýleriki bir tarihte...
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapMerhaba! Arkadaþlar yazýlarý okudum. Açýklamayý þöyle yapým Supporta verilen bilgiye göre 11. seviye belediye binasý Clash of Clans ýn Yaþ günü kutlamalarýnda Oyunda bir çýðýr olarak gelecek.Bu Yenilikle beraber Ýzbe veya normal kýþlada Yeni askerler , Bunun dýþýnda 3 . Hero (okcu barbar ) dýsýnda, Vb. vereceðim bir ton guncelleme mevcut fakat Ne zaman cýkacagý konusu mechul Ya yaþ gününde sürecekler yada Ýleriki bir tarihte...Bu vermiþ olduðunuz cevala alakalý bi bölümde sabit bir yazý yazmanýzýn faydalý olucaðýný düþünüyorum.Her kez bu konuyu merak ediyor.Aydýnlattýðýnýz için teþekkürler.