Gönderen Konu: Tanýþma Fýrsatým Olmadý Merhabalar CoC Severler (RESÝMLÝ)  (Okunma sayýsý 972 defa)

Çevrimdýþý emrerdem_

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : EMRE
  • Klaným : DOSTLAR CLANI
Arkadaþlar yaklaþýk 3 ay önce baþladýðým bu oyunu severek oynamaya devam ediyorum ve oynayan herkesede baþarýlar diliyorum.. Klanýmýz için bir konu açmýþtým fakat tanýþmak için konu açmadým kýsmet bugünmüþ herkese merhabalar Malatyadan katýlýyorum 21 yaþýndayým...Köyümü sizlerle paylaþmak istiyorum ve yorumlarýda almak istiyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yarýn KB8 olacak ve barbar kral 4 saat sonra 5. seviye olacak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Acestor

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Olabildiðince sýradan
  • 20 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LaBB
  • Klaným : TÜRK GÜCÜ
Ynt: Tanýþma Fýrsatým Olmadý Merhabalar CoC Severler (RESÝMLÝ)
« Yanýtla #1 : 14 Ocak 2015, Çarþamba - 16:56 »
Alýntý
Malatyadan katýlýyorum 21 yaþýndayým

Evlilik programýna katýlýyormuþsun gibi söylemiþsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hoþ geldin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Acestor 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: emrerdem_ (15 Ocak 2015, Perþembe - 23:00)

Çevrimdýþý ClashOfEmrex

• 53.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 249
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans - Leviathan
  • 48 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Leviathan
  • Klaným : Venom
Ynt: Tanýþma Fýrsatým Olmadý Merhabalar CoC Severler (RESÝMLÝ)
« Yanýtla #2 : 14 Ocak 2015, Çarþamba - 17:53 »
Hoþgeldin. Ýyi forumlar. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

CoC hakkýnda bütün sorularýnýzý sorabilirsiniz. Elimden geldiði kadar yardýmcý olmaya çalýþýrým. Yeni gelen iletilere bakmadýðým için bana özel mesaj gönderebilirsiniz.

Leviathan

ClashOfEmrex 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: emrerdem_ (15 Ocak 2015, Perþembe - 23:03)