Gönderen Konu: Google Play Hesaplar Arasý Geçiþ (ufak bir sorun var , resimli)  (Okunma sayýsý 1699 defa)

Çevrimdýþý GAMER5858

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : GAMER
Merhaba arkadaþlar bu Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap arkadaþýn konusundaki gibi 2 köyümede geçiþ yapýyorum bir sýkýntý yok. lakin az sonra resimlerde göstereceðim gibi bir þey çýkýyor karþýma ve onun yüzünden süreli veriyi sil yapmak zorunda kalýyorum. heralde sizin karþýnýza çýkmýyor. sýrf bu yüzden 72 lvl lik köyüme girmek istemiyorum. acil yardým gerekiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimler ;

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
evet buraya kadar sýkýntý yok 2 hesabýmý da görebiliyorum ama bir köyden bi köye geçmek istediðimde þöyle bir hata ile karþýlaþýyorum ;

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
2. köyüme geçmek istediðimde böyle bir hata ile karþýlaþýyorum arkadaþlar. bu yüzden sürekli veriyi sil yapmak zorunda kalýyorum ve uðraþtýrýyor. oysaki yukarýda belirttiðim konudaki arkadaþýmýz direk geçiþ yapýyor ? yardýmlarýnýzý bekliyorum

« Son Düzenleme: 13 Ocak 2015, Salý - 21:15 Gönderen: GAMER5858 »

Çevrimdýþý CaglarBoyu

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 121
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Kutsaldýr Duvar Kýrýcýlar :)
  • 26 Mesajý Toplam
    41 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ÇaðlarBoyu
  • Klaným : _OSMANLILAR_
Ynt: Google Play Hesaplar Arasý Geçiþ (ufak bir sorun var , resimli)
« Yanýtla #1 : 24 Ocak 2015, Cumartesi - 19:04 »
Dostum orada uyarý yerine ONAYLA yaz tamama bas köyüne geçiþ yap. Herhangi bir veri kaybý olmaz.  Herkesde çýkýyor bu uyarý bende dahil.  Bende ilkten köy verileri gidiyor sanmýþtým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama öyle birþey yok gönül rahatlýgýyla geçiþ yapabilirsin  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ( Tek seferde geçiþ yapmayabilir 2-3 denemede geçer,  yani bende öyle oluyor)

CaglarBoyu 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: VÝCTORY (24 Ocak 2015, Cumartesi - 20:25)