Gönderen Konu: Merak ettiðim iki konu  (Okunma sayýsý 1344 defa)

Çevrimdýþý Austin

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Austin
  • Klaným : AKVARYUM
Merak ettiðim iki konu
« : 14 Ocak 2015, Çarþamba - 13:51 »
Sevgili Arkadaþlar,
Merak ettiðim iki konu var:
1- kupa yükselip düþtüðümüzde ya da her dönem baþlangýcýnda bizi bir lige dahil ediyor ya sistem 100 Kiþilik sanýrým bu ligin anlamý ne onlar muhtemel rakiplerimiz mi ne iþe yarýyor?
2- Yaygýn bir inanýþ var saldýrýlarda dönem dönem bazý dillerin daha çok ganimet verdiðine dair, bu doðru mu .? yani her dilin eþleþtiði server farklý gibi düþünüyorlar

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
Ynt: Merak ettiðim iki konu
« Yanýtla #1 : 14 Ocak 2015, Çarþamba - 14:17 »
Merhaba !

Lig sonunda Tekrar ligin belirlenmesi için haftanýn ilk saldýrýsýný yapmanýz gerekýyor ve geçen ligin Kupasýnýn ustune  ekleyýp seni otomatik lige yerleþtiriyo. Köyünün durumuna göre seni bu 100 kinin arasýna koyuyor ve ligden cýkmaný istiyor amaç budur.

Diðer dil deðiþtirme konusu ise tamamen sistematik. Örnek verecek olursak sabah 7 de biz kalkýyoruz Fakat çin de saat gece 2 ve adamlar yeni uyuyor kalkaný açýlanlar veya olmayanlar vs hepsi karsýnýza cýkýyor bunun dýsýnda baska bý farký yoktur.

Tamamen zaman dilimi deðiþimi diyebiliriz.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Cest 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Austin (14 Ocak 2015, Çarþamba - 23:40)

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
Ynt: Merak ettiðim iki konu
« Yanýtla #2 : 15 Ocak 2015, Perþembe - 23:19 »
Arkadaþlar ben sizden yardým istiyom ben iPhone'a bu oyunu oynuyorum bir ara android cihaza aktarým sonra kardeþim onun üstüne bir oyun açmýþ sonra o cihazda oyuna giriþ yapamadým þimdide baþka bir android taþýmaya çalýþýyorum ama taþýyabilir game center kullandýðým için gmail ise yaramýyor iPhone'a lütfen yardým oyun için tablet aldým ama oynayamiyorum bu cihaz android olduðu içi  bir daha aktaramiyorum
Spam yapmak yasaktýr.Uyarý aldýn.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

LeafLook 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: 123456u (16 Ocak 2015, Cuma - 00:56)