Gönderen Konu: Clash of Clans en iyi hangi cihazda oynanýr ? (2 Yýllýk tecrübeme dayanaraktan)  (Okunma sayýsý 5824 defa)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Tekrardan selamlar, hiç üþenmeyeceðim içimi uzun uzun dökeceðim sanýrým. Forumu gerçekten özlediðimi hissettim ve epeyde uzun zaman oldu. Neden böyle bir konu açýyorum ? Caným sýkýldý, ve tespit yapma gereði duydum. Varsa vaktiniz okuyun ve görüþlerinizi paylaþýn lütfen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Öncelike küçükten büyüðe gidersek çok daha etkili olacaktýr anlatým diye düþünüyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

*iOS olarak iPhone 4/4S-5/5S ya da Android olarak Samsung Galaxy S3 Mini vs gibi cihazlarda AKTÝF bir þekilde oyununuzu oynuyorsanýz, geçmiþ olsun. Katarakt olma ihtimaliniz diðer insanlara oranla %40'a çýktý bile.

Avantajlarý: Var mý ki ? Savaþýrken açýsal körlük yetmezmiþ gibi bir de mesaj gelmiyor mu? Çýldýrýrsýn...

*Taþýnabilir cihazlarda çap büyütelim ve tabletlere geçelim.
iOS olarak oynadýðýnýz tablet iPad Mini olsa bile, Androidlerde Samsung TAB3 olsa bile (Ýnceleme yapan çocuk aklýma geldi, aksam aksam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap) gerek savaþýrken gerek sohbet ederken devasa oyun keyfi yaþatýyor. Bence bu cihazlarda yapýlan savaþlar bir telefon savaþýna göre daha taktiksel oluyor.

Avantajlarý: Bütün köyü tek bir ekranda daha büyük boyutta görmeniz savaþta daha taktiksel saldýrmaya olanak saðlýyor. Birde dikkatimi çekti ben bu cihazlarda iki parmak vs asker kullanýmýný daha çok gerçekleþtiriyorum. Genel itibariyle saatlerce oynamayada gelmiyor, hemen %20 þarj kaldý uyarýsý...

*Gelelim Emülatörlere, yani bilgisayardan oynama kýsmýna. Þu bilgisayarda yapacaðým tek iþ Clash of Clans oynamak olsa, biliyor musunuz en iyi bilgisayarda oynanýr bu oyun derim. Varsa vaktiniz ve pcnizde herhangi bir kalibrasyon sorunu yoksa buradan oynamanýz tavsiyemdir. Büyülerde keskin kullanýmdan tut, askerleri düzenli ordu gibi yollamaya kadar çok etkili bir TOUCH sistemi saðlayabilir.

Avantajlarý: Fare. Aynen, bu sihirbaz parmaðýnýzý bir fare halie dönüþtürmüþ ve buda adresine teslim dokunmak anlamýna geliyor.

NOT: Klan savaþlarý için önermem çünkü burada büyüleri hýzlý ya da çift parmak asker göndermek gibi iþlemler gerekebiliyor.

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
Oyunu dýþardayken Ýphone 4S le oynuyorum mecburen koca tabletle sokakta gezemem( 6 sý çýktý almak gerek nerde o para  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap) Neyse evdeyken kafamý koyuyorum yastýða alýyorum tableti oynuyorum.(Çok keyifli  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap) PC ye gelirsek baþýnda oturuyon bi koltukta mahsursun ondan pek tercih etmiyom ama eðlenceli 1 defa denemistim.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Pcde nasýl oynarsýnýz bunu anlamýyorum.Dokunmatik olmasý lazým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Pcde nasýl oynarsýnýz bunu anlamýyorum.Dokunmatik olmasý lazým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Dokunmatik laptoplarda var tam senlik Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

Çevrimdýþý Kerdogan41

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : KilleR
  • Klaným : Brutal SQUAD
Kesinlikle gözü bozuyor ben gunde 4 saat aktiftim bunu 1 saate dusurdum

Çevrimdýþý Xaiman

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 38
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : xai
  • Klaným : Heaven
34 Yasindayim Meslegim geregi surekli bilgisayar basindayim. (Webdizayn) Meslektas arkadaslar oyunu cok oynuyorlardi. stres sikinti atmak icin oyun birebir dediler.  sonra bi basladik telefon hasat oldu askeri kamb dolunca hurra oyuna daliyoruz.. Ayrica Oyun icin Tablet (lenevo) aldim 220 Franga telefondayken cok kasiyordu. takilma ve batarya sisdi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap tabletin faydasi sarjin daha uzun sureli gitmesi klan savasinda koyun ortasina soyle bi tik atinca saldirabilecegin alan cok net bi sekilde gorebilmen koyde acik vs varsa bi okcu ile yoklama vs 4 ay gibi kisa surede koyu fulledim. suan 9 dayim butun duvarlar bitti silahlari gelistiriyorum telefonla oynarken musteri yada biri aradiginda yalan oluyordu saldiri Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Furkan üstad senin kadar Profosyonel degilim kendimce birseyler karalayayim dedim.. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý barbarooss

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Durumum:
  • 9 Mesajý Toplam
    11 Kere Beðenildi
    • 2H
bu oyunu pc de tablette ve telefonda oynayan biri olarak en iyisi tablet cunku pc cok iyi olsa bile emulator kýsmî olarak zaman zaman kasma yaratiyor veya crash hatasi veriyor android telefonlar ise ram yada performans olarak seri yada yeterli degil. ios telefonlar ise oyunda cok iyi ama dediign gibi cok kucuk ve sarj sorunu var. fakat ios tablet iste o bambaska Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap hem sarj hem kasma sifir tam oyun icin he nokta atisa gelirsek kullan kalem:) nolacak hem buyuyu nokta atis at hem diger parmaklarla asker yolla gitsin gerci ben hic kalem kullanmiyorum cunku zaten oyunda yeteri kadar tecrubeliysen buyuyu nereye attigini vs gayet iyi bilirsin

yazoo efuLim

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
Ben oyunu tabletten oynuyorum ( aslýnda ýpad 2 diyelim þuna ) , öðrenciyim . Genelde sabahlarý 1saat oynuyorum ( 2 saldýrý , ) ,
Akþam da 2,5 saat oynuyorum ( ödevlerden o kadar kalýyor ) .
Ona da 3. 5/2 = 7,5 saldýrý yani 7 saldýrý . Günde 9 saldýrý yapýyorum . Genelde þarzým 3 günde 1 bitiyor , geceden fullüyorum . Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap o yüzden bence en iyisi tablet türü açýk ara , hem rahat oynuyorsun , hem sohbet vs. Pratik . Hem de hýzlý .

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Çevrimdýþý ali kaptan

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 70
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 12 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ali kaptan
Telefondan telefonada deðiþiyor , mesela bende Note 3 var ve rahatlýkla oynayabiliyorum . Ekran büyük olduðundan görüþ açýmda baya yüksek evimde tabletim olmasýna raðmen (Ýpad 3) genellikle telefondan savaþ yapýyorum. Arada sýrada bir klan savasý için tableti açmak durumunda kalýyorum . Bence kullanýþ ve taþýma bakýmýndan en iyisi telefondur . Altýný çizerekten BENCE diyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Keþke herþeyin sonu iyi olacak diyebilseydim sana... Olmayacak. Ama þuaný iyi kýlabiliriz.
NÝCK : Can Çalýþýr ™
LEVEL : 124
KLAN : BolPaçalýlar
KUPA : 1900-2300
TH : 10

Çevrimdýþý Kursat55

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 39
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    11 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Laedri
  • Klaným : F4CRY
Ýpadde akýyor resmen oyun. Telefon bilgisayarda da oynadým ama. Tablet en iyisi özellikle de Ýpadde.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
34 Yasindayim Meslegim geregi surekli bilgisayar basindayim. (Webdizayn) Meslektas arkadaslar oyunu cok oynuyorlardi. stres sikinti atmak icin oyun birebir dediler.  sonra bi basladik telefon hasat oldu askeri kamb dolunca hurra oyuna daliyoruz.. Ayrica Oyun icin Tablet (lenevo) aldim 220 Franga telefondayken cok kasiyordu. takilma ve batarya sisdi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap tabletin faydasi sarjin daha uzun sureli gitmesi klan savasinda koyun ortasina soyle bi tik atinca saldirabilecegin alan cok net bi sekilde gorebilmen koyde acik vs varsa bi okcu ile yoklama vs 4 ay gibi kisa surede koyu fulledim. suan 9 dayim butun duvarlar bitti silahlari gelistiriyorum telefonla oynarken musteri yada biri aradiginda yalan oluyordu saldiri Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Furkan üstad senin kadar Profosyonel degilim kendimce birseyler karalayayim dedim.. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Est. Bizde profesyonel deðiliz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Gelgelelim oyuna telefonda baþlayýp sonra tablete geçiliyorsa yok, daha býrakman zor oyunu. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kaanmertcelik

• 64.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 362
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Kmc1992 size iyi oyunlar diler :))
  • 72 Mesajý Toplam
    96 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Kmc1992
  • Klaným : Kabasakal
PC de sadece muhabbet için girmeli bence saldýrýrken zor olur. Telefon pratik oluyor ama en güzel tabletle oluyor bu iþ. Hem güzel görüyorsun hemde ince atýþlar yapabiliyorsun.

Game canter hesabým: kmc1992
Herkesi kabul ediyorum.
Köyün son hali : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap