Gönderen Konu: TAVSÝYE  (Okunma sayýsý 3907 defa)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
TAVSÝYE
« : 22 Kasým 2012, Perþembe - 13:00 »
Merhaba arkadaþlar, ben 10 gün içerisinde çok ilerledim ve sürekli savaþ kazanarak 1000 kupaya kadar geldim. Sonra savaþ yapmak için birilerini aradýðýmda vede oyunu kapadýðýmda bana saldýranlara baktýðým zaman hata yaptýðýmý anladým. Kupa kazanmak için savaþ deðil maden çalmak için savaþ yapýn. Ben þuan bilerek kupa kaybebmek için, maden alýp savaþý kaybediyorum çünkü artýk çok zorlanmaya baþladým. Defansýnýzý tam kurana vede Ordu Kampýnýzý tam kapasite çalýþtýrana kadar sakin gidin ve kupa kazanmak için acele etmeyin diyerek kendi çapýmda size bilgi vermek istedim..

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: TAVSÝYE
« Yanýtla #1 : 22 Kasým 2012, Perþembe - 14:31 »
evet savunma fazla kuvvetlendirilmeden fazla kupa kasmak yukarlarda çok sýkýntý veriyor  , boþu boþuna kendinizi yersiniz sürekli hata yaparsýnýz ama eðer saðlamsanýz zaten size gelen saldýrýlarda + veya - size hakketiðiniz kupayý oyun saðlayacaktýr.

Çevrimdýþý ti3st0o0

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 42
  • Durumum:
  • (:
  • 7 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 28 Kasým 2012, Çarþamba - 08:33 »
Doðru ama bir de 1250 kupa yapýnca +450 Taþ aldýktan sonra senin dediðin taktiðe dönmeyi düþünüyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 28 Kasým 2012, Çarþamba - 12:10 »
bende þu an 1250 taþ peþindeyim, inanýlýr gibi deðil. Millet ne seviyelere çýkmýþ ve bilerek kupa kaybetmiþ. karþýma bir rakipler çýkýyor askerleri býraksam korkudan ölürler ama adamlarýn kupa sayýsý benden az  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap saldýrý almamak için kupa kaybetmiþler demekki..

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: berkannnnnnnnnn (24 Þubat 2014, Pazartesi - 13:31)

Çevrimdýþý ti3st0o0

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 42
  • Durumum:
  • (:
  • 7 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 28 Kasým 2012, Çarþamba - 12:32 »
aynen öyle saldýrý yapýyo 1 tane asker býrakýyor -33 alýyor kupayý düþürüyor sonra kolay rakip çýkmaya baþlýyor

Çevrimdýþý Anlunl

• 82.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 643
  • Rep Puaný : 50
  • Durumum:
  • ultrAslan
  • 160 Mesajý Toplam
    325 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anlunl
  • Klaným : Turkish Conquest
« Yanýtla #5 : 01 Aralýk 2012, Cumartesi - 10:18 »
37 lvlým savunmadan kupa  kazanýyorum yaklaþýk 1190 kupam var. Tavsiye verebilirmisiniz.

Level:120
Nick: Anlunl
Th: 9

Çevrimdýþý Anlunl

• 82.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 643
  • Rep Puaný : 50
  • Durumum:
  • ultrAslan
  • 160 Mesajý Toplam
    325 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anlunl
  • Klaným : Turkish Conquest
« Yanýtla #6 : 01 Aralýk 2012, Cumartesi - 10:19 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
bende þu an 1250 taþ peþindeyim, inanýlýr gibi deðil. Millet ne seviyelere çýkmýþ ve bilerek kupa kaybetmiþ. karþýma bir rakipler çýkýyor askerleri býraksam korkudan ölürler ama adamlarýn kupa sayýsý benden az  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap saldýrý almamak için kupa kaybetmiþler demekki..
1250 tas deðilki 1250 kupa 450 tas  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Level:120
Nick: Anlunl
Th: 9

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 01 Aralýk 2012, Cumartesi - 10:23 »
1250 tas deðilki 1250 kupa 450 tas  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

aynen aldým neyseki 450 taþ'ý þimdi kupa düþüyorum bende  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap