Gönderen Konu: Bluestacks internete baðlanmýyor sebebi ne olabilir ?  (Okunma sayýsý 9468 defa)

Çevrimdýþý RecepBal

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : KarizmatikLider
Bluestacks internete baðlanmýyor sebebi ne olabilir ?
« : 23 Ocak 2015, Cuma - 03:15 »
s.a herkese hayýrlý geceler gecenin bu saatine kadar aramadýgým forum girmedigim internet sitesi kalmadý ve sorunu bulamadým lütfen yardýmcý olun arkadaslar. clash of clans hesabýna giremiyorum.

clash oyununu pc den oynuyorum ve normal pc interneti var ama BLUE STACKS interneti yok. görmüyor wifi yi nedeni ne olabilir arkadaslar ?  blue stack sý kaldýrdým bastan yükledim gene fayda etmedi gün içinde böyle bir sorun yoktu 1 saat kadar girmedim oyuna kendi kendine girmemeye basladý.

arkadaslar lütfen bilen biri varsa yardýmcý olsun. hayýrlý geceler herkese

Çevrimdýþý RecepBal

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Ynt: Bluestacks internete baðlanmýyor sebebi ne olabilir ?
« Yanýtla #1 : 24 Ocak 2015, Cumartesi - 00:29 »
þu konuda kimse yardýmcý olmadý ya 2 gündür hesabýma ulasamýyorum bi allah ýn kuluda çýkýp kardesim þunu yap düzelir demedi valla helal olsun. þu forumda 1 kiþide mi konunun çözümünü bilmiyor ?

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, Cumartesi - 02:40 Gönderen: RecepBal »

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #2 : 24 Ocak 2015, Cumartesi - 23:02 »
Bluestacks ve ÝOS konunsunda çok bilgili deðilim genelde bu konulara baþka arkadaþlarýmýz bakýyordu ama bildiðim kadarýyla biraz yardým edeyim.Aslýnda konunuzu gördüm ama pmde atýnca yazmak istedim.

Bu internet sorunlarý sadece sizde olmuyor.Bigisayarýnýzda virtualbox kurulu olmasý lazým.Kurulu deðilse birde öyleye dener misiniz ?

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý RecepBal

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #3 : 24 Ocak 2015, Cumartesi - 23:18 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bluestacks ve ÝOS konunsunda çok bilgili deðilim genelde bu konulara baþka arkadaþlarýmýz bakýyordu ama bildiðim kadarýyla biraz yardým edeyim.Aslýnda konunuzu gördüm ama pmde atýnca yazmak istedim.

Bu internet sorunlarý sadece sizde olmuyor.Bigisayarýnýzda virtualbox kurulu olmasý lazým.Kurulu deðilse birde öyleye dener misiniz ?

öncelikle msjýma cevap verdigin için tsk ederim

ama sorun virtualbox da degil 3 aydýr normalde sadece bluestack yüklü cok rahat oynuyordum birden bire oldu. andy ve genymotion da pc de acýlmýyor . artýk bu konu hakkýnda daha cok bilgisi olaný beklememden baska çare kalmadý sanýrým

saolsýn iyi geceler kardesim

lütfen bu konu hakkýnda bilgisi olan yardýmcý olsun.

Çevrimdýþý RecepBal

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 23 Þubat 2015, Pazartesi - 17:04 »
Çözümü format atmakta arkadaslar bilginiz olsun. böyle bir sorun yaþarsanýz boþuna forumlarda çözümünü arayýp zaman kaybý yapmayýn. iyi oyunlar herkese...