« : 23 Ocak 2015, Cuma - 14:16 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
Üye Ol ya da Giriþ Yap
Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba Clash Of Clans Ailesi;
Öncelikle klanýmýzý tanýtarak konuya girmek istiyorum. Resimdeki Klanýmýz uzun süredir birliktekliðe devam eden kiþi ve kiþilerden oluþmaktadýr. Saygý ve sevgi çerçevesi içerisinde toplanmýþ ayný amacý güden abi kardeþ klanýdýr.
Amacýmýz;
Klan savaþýný sürekli bir þekilde sürdürmek ve klan içerisinde gerek asker baðýþý gerek öneri gerekse fikir,düþünce ve yardýmlaþarak birbirimize destek olmaktýr.
Kriter,Kural ve Þartlarýmýz;
1) Kesinlikle klan ortamý içerisinde yeterli güven ve samimiyeti kazanmadan hiç birþekilde sözlü þakalaþma argo kelimeler ve küfürlü cümleler kullanmak yasaktýr.
2) Asker baðýþý þarttýr en azýndan aldýðý asker kadar baðýþ yapmak zorunludur.( Baðýþ sizin level kasmanýzada yardýmcý olduðundan yaptýðýnýz baðýþýn size xp olarak geri döndüðünüde hatýrlatalým
3) Katýlmak isteyenler klan savaþýný kesinlikle özel durumlar dýþýnda yapmasý zorunludur.
4) Savaþýný yapamayacak kiþiler önceden katýlamayacaðýný bildirip klandan ayrýlmasý ve savaþ baþladýktan sonra girmesi zorunludur. Zorunlu olmasýndan kasýt savaþ yapmayacagýný bildirip kadroya dahil olmamasýdýr.
5) Klan kalelerine büyücü takviyesi için posta ile bildirim yapýlýr ve ismi yazan kiþi o kaleleri doldurmak zorundadýr (Büyücü min. 5 seviye.
6) Son ve en önemli kriterimiz klan þavaþýný maliyetten kaçmayacak þekilde ve galibiyet yolunda savaþmak mecburidir kesinlikle ganimet için saldýrmak yasaktýr aksi taktirde anýnda klandan ihrac edilirsiniz. Ganimete saldýrmak sadece savaþý kazanacaðýmýzdan emin olduðumuz zaman yapýlabilir.
Klana alým þartýmýz;
Köy Binasý en az 8 seviye ve okçu,büyücüsü 5 seviye olmasýdýr.
Yukarýdaki þart ve kriterlerin size uyduðunu düþünüyorsanýz buradan mesaj yoluyla bana ulaþabilirsiniz veya klanýmýz bazý durumlarda kapalý olabiliyor zaman zaman davetli olarak deðiþtiriyoruz mesaj yolu ile coctr'deki alým þartlarýnýzý okuyarak geldim diye not býrakarak gelebilirsiniz... Klan Etiketimiz;
#2CG9PUCR
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, Cuma - 14:33 Gönderen: kamer »

Kayýtlý