Kara Ýksir'in gerçek gücünü serbets býrakmaya hazýr olun...
Gizemli Ýzbe Kýþla ve yeni, acayip iyi Ýzbe Kýþla askerlerinin tanýtýmýyla!
ClashofClansTR.COM-Dalkavuklar:Hýzla uçan bu tehditler, düþmanlarý üzerine öldürücü asit gibi yaðýyor.
ClashofClansTR.COM-Yaban Domuzu Binicileri:Bir ellerinde çekiç,diðer ellerinde yaban domuzunun dizgini,bu kudretli savaþçýlar, duvarlar üzerinden atlýyor, direkt düþman yapýlarýna saldýrýyor.
ClashofClansTR.COM-Valkyries:Ýki eli baltalý bu kýzlar, etraflarýndaki her þeyin üzerine kýyamet hortumlarý salýyor.
ClashofClansTR.COM-Eðer kara mezar taþlarý görecek olursanýz süper yeni Ýzbe Kýþla askerleri tarafýndan ziyaret edilmektesiniz demektir.
Duvarlarla ilgili bir sýkýntý mý yaþýyorsunuz ?
ClashofClansTR.COM-Geliþtirilmiþ Duvar Yýkýcý eðitim teknikleri, bu korkusuz yýkýcýlarýn açgözlülüðüyle ilgili büyük deðiþiklikler yaptýç Duvar Yýkýcýlar, artýk her bir bombanýn potansiyelini en yüksek seviyeye çekerek, tuzak ve dikkat daðýtýcýlarý savuþturuyorlar.
ClashofClansTR.COM-Bu becerikli, Yeni Duvar Yýkýcýlar, biraz daha hareket alaný talep ettiler; bundan böyle iki kamp alaný iþgal edecekler
Kullanabilirlik geliþmeleri !
ClashofClansTR.COM-Oyuncular, artýk ayný anda birden fazla duvar parçasýný hareket ettirme seçeneðine sahipler.
Yaþasýn!
ClashofClansTR.COM-Askerler, engellerin yakýnýna mevzilenebilir; bu da, artýk bayrak denizinde kaybolmayacaklarý anlamýna geliyor
ClashofClansTR.COM-Yeni laboratuvar ekraný sayesinde, bir güncelleme esnasýnda bile, mevcut güncellemeleri tarayabilirsiniz.
ClashofClansTR.COM-Tek oyuncularýn seviyelerinde ne kadar ganimet toplayabileceðinizi hiç merak ettiniz mi? Artýk, sadece haritaya týklarak, bunu öðrenebileceksiniz.
ClashofClansTR.COM-Savaþ Sonuçlarý ekraný, artýk ganimet miktarýný, rakamlar arasýnda boþluk býrakarak gösterecek
(100000 yerine 100 000).
ClashofClansTR.COM-Bundan sonra, savaþ günlüðünde, kullanýþlý olacak bir toplam hasar yüzdesi gösterilecek.
ClashofClansTR.COM-Eðer bir Kýþla yükseltiliyorsa, bundan sonra bekletilen askerler ''Eðitim sonrasý toplam asker kapasitesi''nde deðil, Kýþla'nýn eðitim ekranýnda yer alacak.
Harika Performans!
ClashofClansTR.COM-Kod büyücülerimiz, yüksek seviyelere geldiðinde bile, oyunun yað gibi akmasýný saðladýlar. Bu, savaþ sýrasýnda daha iyi kontrol saðlanabileceði anlamýna geliyor.
Geliþtirilmiþ oyun dengesi!
ClashofClansTR.COM-Büyücü ve Ejderhalar, artýk küçük bir bölgeye hasar verebilecekler.
ClashofClansTR.COM-P.E.K.K.A'larýn eðitim süresi kýsaltýldý.
ClashofClansTR.COM-Ejderha ve P.E.K.K.A'larýn eðitim maliyetleri azaltýldý.
ClashofClansTR.COM-P.E.K.K.A ve Ejderhalarýn 1. ve 2. seviyelerdeki hasar puanlarý ve verdikleri zarar arttýrýldý.
Tamamen bana aittir alýntý yapacaklar kaynak belirtmeden alýntý yaparlarsa helal etmiyorum.