Gönderen Konu: TH9 Ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :)  (Okunma sayýsý 2678 defa)

Çevrimdýþý cako

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Leonidas
  • Klaným : IstanbuL
TH9 Ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :)
« : 26 Ocak 2015, Pazartesi - 17:46 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

cako 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Killer1453 (02 Mart 2015, Pazartesi - 15:03)

Çevrimdýþý miscen

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 89
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 33 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
Ynt: TH9 Ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :)
« Yanýtla #1 : 28 Ocak 2015, Çarþamba - 10:13 »
düzen güzel eline saðlýk. kralice de merkezde olsa daha iyi olýurdu, sanýrým yer olmadýðý için dýþarý koymuþsun. dev bombalarýn etkisiz yerlerde olmasýndan dolayý en azýndan barbar kral yerine kralicenin merkezde olmasý gerektiðini düþünüyorum. binici saldýrýsýnda merkezdeki kralice baþa derttir. þu anda binici ile iyi bir saldýrý baya hasar verir diye düþünüyorum.

iyi oyunlar.

miscen 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: tragisov (14 Þubat 2015, Cumartesi - 18:45)

Çevrimdýþý cako

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Leonidas
  • Klaným : IstanbuL
« Yanýtla #2 : 28 Ocak 2015, Çarþamba - 18:30 »
Tþk dostum. Evet duvarlar için ganimet kasýyorum o Yüzden dýþarý aldým Kraliçe'yi yoksa merkezdeydi. Þöyle sölim düzeni çok uzun zamandýr kullanýyorum ve %50 yapabilen olmadý gerçi köy binasý dýþarda birazda o Yüzden . Yani domuzlarda gelse büyük hasar verir belki ama 10 saldýrýdan 1 2 tanesi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý adana limaný

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • FeNeRBaHçE
  • COC Nick : qubyyy
  • Klaným : plus
« Yanýtla #3 : 25 Þubat 2015, Çarþamba - 16:14 »
Yaklaþýk 2 aydýr bu düzeni kullanýyorum gayet memnunum. Köy binasý dýþarýda olduðu için zaten 1 yýldýz alýp gidiyor herkes  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap