Gönderen Konu: Çift Hesap & Çift Wi-Fi  (Okunma sayýsý 1071 defa)

Çevrimdýþý Acestor

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Olabildiðince sýradan
  • 20 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LaBB
  • Klaným : TÜRK GÜCÜ
Çift Hesap & Çift Wi-Fi
« : 26 Ocak 2015, Pazartesi - 22:18 »
Herkese selamlar,uzun zamandýr düþünüyorum ve cevaplarý arýyorum fakat tatmin edici bir cevap bulamadým.

Genel kullandýðým evde ki Wi-Fi'den baðlanýp oyunumu oynuyorum,bu oyunu oynayan arkadaþlarým da baðlanýyordu arada.Ayný þekilde bende misafirliðe gittiðimizde vs. Wi-Fi'den baðlanýp oyunumu oynuyorum.

Bu oyun kurallarýna aykýrý mýdýr ? Bugün bu konu hakkýnda Yardým ve Destek'ten de ulaþtým oyun yetkililerine fakat oradan cevap gelene kadar buradan da arkadaþlarýmýz yardýmcý olur diye düþündüðüm için bu konuyu açtým.

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: Çift Hesap & Çift Wi-Fi
« Yanýtla #1 : 26 Ocak 2015, Pazartesi - 22:27 »
Farklý telefonlarýn ayný Wifi'ye baǧlý olmasý ne zamandan beri suç sayýlýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sorun olmaz,istersen ayný wifiden tüm site yararlansýn oyun açýsýndan sýkýntý çýkmaz.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý Acestor

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Olabildiðince sýradan
  • 20 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 26 Ocak 2015, Pazartesi - 22:57 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Farklý telefonlarýn ayný Wifi'ye baǧlý olmasý ne zamandan beri suç sayýlýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sorun olmaz,istersen ayný wifiden tüm site yararlansýn oyun açýsýndan sýkýntý çýkmaz.

Ayný internet kullanýlýyor ya multi hesap olarak geçeceðini ve yasaklanacaðý konusunda kuþkum vardý,cevabýnýz için teþekkür ederim.

Çevrimdýþý billycim

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 26 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bulent
« Yanýtla #3 : 27 Ocak 2015, Salý - 07:22 »

Ayný internet kullanýlýyor ya multi hesap olarak geçeceðini ve yasaklanacaðý konusunda kuþkum vardý,cevabýnýz için teþekkür ederim.

O dedigin olay Ogame gibi oyunlarda olur. Cunki iki hesabin kendi arasinda alisveris yapabilir v.s. Ama bu oyunda maden yardimi falan olmadigi icin sorun olmaz. Anca kendi aranda klan kurar asker atarsin o da sorun olmaz.

Alýnmayacak Köy Yoktur. Göz korkutacak köy vardýr.

Çevrimdýþý Acestor

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Olabildiðince sýradan
  • 20 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 02 Þubat 2015, Pazartesi - 14:47 »
Yardým ve Destek'ten gereken cevabý aldým ve çift hesabýn yasak olmadýðýný söylediler.

Not: Konuya uðrayacak arkadaþlar cevabýný merak ediyor olabilir diye düþünerek bunu yazma gereði duydum.