Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapKara Ýksir’in gerçek gücünü serbest býrakmaya hazýr olun…
Gizemli Ýzbe Kýþla ve yeni, acayip iyi Ýzbe Kýþla askerlerinin tanýtýmýyla!
ClashofClansTR.COM ---- Dalkavuklar: Hýzla uçan bu tehditler, düþmanlarý üzerine öldürücü asit gibi yaðýyor.
ClashofClansTR.COM ---- Yaban Domuzu Binicileri Bir ellerinde çekiç, diðer ellerinde yaban domuzunun dizgini, bu kudretli savaþçýlar, duvarlar üzerinden atlýyor, direkt düþman yapýlarýna saldýrýyor.
ClashofClansTR.COM ---- Valkyries: Ýki eli baltalý bu kýzlar, etraflarýndaki her þeyin üzerine kýyamet hortumlarý salýyor.
ClashofClansTR.COM ---- Eðer kara mezar taþlarý görecek olursanýz, þu süper yeni Ýzbe Kýþla askerleri tarafýndan ziyaret edilmektesiniz demektir.
Duvarlarla ilgili bir sýkýntý mý yaþýyorsunuz?
ClashofClansTR.COM ---- Geliþtirilmiþ Duvar Yýkýcý eðitim teknikleri, bu korkusuz yýkýcýlarýn açgözlülüðüyle ilgili büyük deðiþiklikler yaptý. Duvar Yýkýcýlar, artýk her bir bombanýn potansiyelini en yüksek seviyeye çekerek, tuzak ve dikkat daðýtýcýlarý savuþturuyorlar.
✔Bu becerikli, yeni Duvar Yýkýcýlar, biraz daha hareket alaný talep ettiler; bundan böyle iki kamp alaný iþgâl edecekler.
Kullanabilirlik geliþmeleri!
ClashofClansTR.COM ---- Oyuncular, artýk ayný anda birden fazla duvar parçasýný hareket ettirme seçeneðine sahipler. Yaþasýn!
ClashofClansTR.COM ---- Askerler, engellerin yakýnýna mevzilenebilir; bu da, artýk bayrak denizinde kaybolmayacaklarý anlamýna geliyor.
ClashofClansTR.COM ---- Yeni laboratuvar ekraný sayesinde, bir güncelleme esnasýnda bile, mevcut güncellemeleri tarayabilirsiniz.
ClashofClansTR.COM ---- Tek oyuncularýn seviyelerinde ne kadar ganimet toplayabileceðinizi hiç merak ettiniz mi? Artýk, sadece haritaya týklayarak, bunu öðrenebileceksiniz.
ClashofClansTR.COM ---- Savaþ Sonuçlarý ekraný, artýk ganimet miktarýný, rakamlar arasýnda boþluk býrakarak gösterecek (100000 yerine 100 000).
ClashofClansTR.COM ---- Bundan sonra, savaþ günlüðünde, kullanýþlý olacak bir toplam hasar yüzdesi gösterilecek.
ClashofClansTR.COM ---- Eðer bir Kýþla yükseltiliyorsa, bundan sonra bekletilen askerler “Eðitim sonrasý toplam asker kapasitesi”nde deðil, Kýþla’nýn eðitim ekranýnda yer alacak.
Harika Performans!
ClashofClansTR.COM ---- Kod büyücülerimiz, yüksek seviyelere gelindiðinde bile, oyunun yað gibi akmasýný saðladýlar. Bu, savaþ sýrasýnda daha iyi kontrol saðlanabileceði anlamýna geliyor.
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapGeliþtirilmiþ oyun dengesi!
ClashofClansTR.COM ---- Büyücü ve Ejderhalar, artýk küçük bir bölgeye hasar verebilecekler.
ClashofClansTR.COM ---- P.E.K.K.A’larýn eðitim süresi kýsaltýldý
ClashofClansTR.COM ---- Ejderha ve P.E.K.K.A’larýn eðitim maliyetleri azaltýldý
ClashofClansTR.COM ---- P.E.K.K.A ve Ejderhalarýn 1 ve 2. seviyelerdeki hasar puanlarý ve verdikleri zarar arttýrýldý
MinionHog RiderValkyrie