Gönderen Konu: TH9 GANÝMET DÜZENÝ - 4 HAVAN - SÝMETRÝK  (Okunma sayýsý 4356 defa)

Çevrimdýþý miscen

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 89
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 33 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
TH9 GANÝMET DÜZENÝ - 4 HAVAN - SÝMETRÝK
« : 28 Ocak 2015, Çarþamba - 10:17 »
Arkadaþlar düzeni uzun süredir kullanýyorum, gayet memnunum. Savunma binalarýnýn da yüksek olmasýndan dolayý depolarýn yarýsýna kadar alan çýkmadý. Umarým beðenirsiniz, iyi oyunlar.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

miscen 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Gokcan (17 Þubat 2015, Salý - 00:24)

Çevrimdýþý Jigiuar

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Özel tasarým, PP, forum rank yapýlýr.
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Jigiuar
  • Klaným : Türk Klaný #YUOJQVG
Ynt: TH9 GANÝMET DÜZENÝ - 4 HAVAN - SÝMETRÝK
« Yanýtla #1 : 29 Ocak 2015, Perþembe - 13:16 »
Savunmalarýn geliþtirilmiþ olmasýndan dolayý kullanýþlý olabilir ancak yeni th9 a geçenler adýna pek kullanýþlý görünmüyor, rahatlýkla yýkýlabilir bir düzen gibi görünüyor. Teþekkürler.

Jigiuar 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Elite (04 Þubat 2015, Çarþamba - 21:16)

Çevrimdýþý miscen

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 33 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 29 Ocak 2015, Perþembe - 13:41 »
Yorumun için teþekkürler. TH9 a yeni çýkan birisi hangi düzeni yaparsa yapsýn ileri bir TH 9 veya TH10 tarafýndan rahatlýkla yýkýlýr.

Fakat iyi bir düzenden beklenen nedir sorusuna bu düzen oldukça cevap veriyor; Klan kalesi ve kara iksir deposu merkezde, x yaylarý merkezde, herolar merkeze yakýn, depolar daðýnýk ve havanlar, sihirbaz kuleleri depolarý koruyor. tuzaklar binici saldýrýsýna karþý konuþlandýrýlmýþ vaziyette.

Oyundaki köyüne de baktým 5 svy devle veya baþka askerlerle bu düzeni yýkman mümkün deðil. Kendi köy düzeninde de herolarý içeri almaný tavsiye ederim, çok etkisiz noktadalar.

Çevrimdýþý Jigiuar

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Özel tasarým, PP, forum rank yapýlýr.
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Jigiuar
  • Klaným : Türk Klaný #YUOJQVG
« Yanýtla #3 : 29 Ocak 2015, Perþembe - 14:03 »
Tavsiyen için teþekkür ederim, köyüm için gerekli düzenlemeyi yakýn zamanda yapmayý planlýyordum. Th yi yeni yükselttim sadece duvara kafa yorduðum için pek düzenle ilgilenemiyorum. Ýþlerimde þu sýralar epey yoðun.

Þuan daha dikkatli baktým yorumunuzdan sonrada gerekli olan her þeyi saðlamýþ vaziyette bir dizilim olduðunu þuan fark etmiþ oldum. Resmi kaydettim, biraz ilerledikten sonra deneyeceðim. Teþekkürler

Çevrimdýþý miscen

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 33 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 29 Ocak 2015, Perþembe - 14:17 »
Rica ederim.. Yeni geçtiðini farkettim, ilk zamanlar biraz zor geçer ama sonra TH9 keyif verir kolay gelsin sana da.

Nacizane bir tavsiye daha, düzeninde bütün depolar neredeyse ortada toplanýyor, etrafý yýktýktan sonra içeri giren yüksek bir kraliçe hepsini alýr. Depolarý daðýtýrsan daha rahat edersin, bol ganimetler.

miscen 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Jigiuar (29 Ocak 2015, Perþembe - 14:30)

Çevrimdýþý Orhan1

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 112
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 42 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan1
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #5 : 31 Ocak 2015, Cumartesi - 12:32 »
Düzeni beðendim birimlerin yerleþimi gayet güzel duruyor ama kendimce yanlýþ bulduðum þey; tuzaklarýn birçoðu 2. duvar gerisinde olmasý. Sanki adamlarýn oraya kadar gelebileceðini kabullenmiþin gibi hissettim. Belki tuzak maliyetinden kaçýnmak içindir bilemem ama o tuzaklarýn 1 duvar gerisine daðýtman daha doðru olur diye düþünüyorum. 2. bir husus da iksir depolarýnýn olduðu köþelerde hiç boþluk olmadýðýnda saldýrýlarý oralardan yeme ihtimalin yüksek özellikle kara iksir deposuna yakýn köþeden.
  Acaba tuzaklarýn olduðu karþýlýklý kanatlarý biraz daraltýp iksir depolarýnýn olduðu köþeleri 1-2 tuzak yerleþtirebilecek þekilde açsan daha mý iyi olur. Yok düzenim güzel karýþmam dersen o zaman kara iksir sondalarýný ordan çýkarýp geniþ kanatlardaki altýn iksir toplayýcýlarýn yerine koy. Boþluðu bu þekilde de saðlarsýn.

Çevrimdýþý krol

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • COC Nick : krol
  • Klaným : osmanli
« Yanýtla #6 : 31 Ocak 2015, Cumartesi - 13:18 »
Düzeni beðendim birimlerin yerleþimi gayet güzel duruyor ama kendimce yanlýþ bulduðum þey; tuzaklarýn birçoðu 2. duvar gerisinde olmasý. Sanki adamlarýn oraya kadar gelebileceðini kabullenmiþin gibi hissettim. Belki tuzak maliyetinden kaçýnmak içindir bilemem ama o tuzaklarýn 1 duvar gerisine daðýtman daha doðru olur diye düþünüyorum. 2. bir husus da iksir depolarýnýn olduðu köþelerde hiç boþluk olmadýðýnda saldýrýlarý oralardan yeme ihtimalin yüksek özellikle kara iksir deposuna yakýn köþeden.
  Acaba tuzaklarýn olduðu karþýlýklý kanatlarý biraz daraltýp iksir depolarýnýn olduðu köþeleri 1-2 tuzak yerleþtirebilecek þekilde açsan daha mý iyi olur. Yok düzenim güzel karýþmam dersen o zaman kara iksir sondalarýný ordan çýkarýp geniþ kanatlardaki altýn iksir toplayýcýlarýn yerine koy. Boþluðu bu þekilde de saðlarsýn.

düzeni kullanamayý düþünüyordum ama bu önerinden sonra sizden yeni bir þey bekliyorum. Kullanayým mý yoksa kara ýksýr sondalarýný oradan kaldýrýp mý kullanayým ?

Teþekkürler

Çevrimdýþý miscen

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 33 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 02 Þubat 2015, Pazartesi - 09:55 »

Yorumun için teþekkür ederim, dediklerini dikkatlice inceleyeceðim müsait zamanda. Tuzaklarý içerde býrakmamýn sebebi, dýþarda olduðunda bir barbar veya okçu gönderip belli noktalardan tuzaklarý hemen pasifize edebiliyorlar. fakat içerde olduðunda zaten bir adým içeri girdiði için mutlaka içerde bütün askerlere tuzaklar muhatap oluyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý miscen

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 33 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 02 Þubat 2015, Pazartesi - 09:57 »

düzeni kullanamayý düþünüyordum ama bu önerinden sonra sizden yeni bir þey bekliyorum. Kullanayým mý yoksa kara ýksýr sondalarýný oradan kaldýrýp mý kullanayým ?

Teþekkürler

Bu ancak denenerek ortaya çýkabilir, arkadaþýmýzýn dediði gibi bir saldýrýyla henüz karþýlaþmadým. Yüksek sayýda devle dalan rakipler bile ganimetin yarýsýna kadar bile gelemediler. Tabi baþta da belirttiðim gibi savunmalarýn TH9 seviyesinde yüksek olmasý ile de alakalý.

Birçok düzen kullandým bugüne kadar ama gerçekten þimdiye kadar en memnun olduðum düzen budur. tabiki de geliþtirilebilir-düzeltilebilir yönleri vardýr. Bu da saldýrýlar gerçekleþtikçe-bazý þeyleri gördükçe ortaya çýkacaktýr.