Gönderen Konu: Köye nasil saldirmaliyim?  (Okunma sayısı 1470 defa)

Çevrimdışı Rocco35

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Rocco
Köye nasil saldirmaliyim?
« : 06 Şubat 2015, Cuma - 10:08 »
Arkadaşlar bu köye nerden ve nasil saldirmaliyim? 150+20 kisilik yerim var tüm askerlerim 3. Seviye th6 yim suan. 3 yildiz alabilecegim taktik verin bu köy düzeninin aynisindan 2 tane var onada ayni taktigi yapicam.      Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap           

« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, Cuma - 10:10 Gönderen: Rocco35 »

Çevrimdışı CaglarBoyu

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 1
  • Durumum:
  • Kutsaldır Duvar Kırıcılar :)
  • 26 Mesajı Toplam
    41 Kere Beğenildi
  • COC Nick : ÇağlarBoyu
  • Klanım : _OSMANLILAR_
Ynt: Köye nasil saldirmaliyim?
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2015, Cuma - 15:54 »
12-13 dev 3 duvar kırıcı  gerisi okcu olsun.  Büyü olarak 2 tane şifa.  Kalen 20 likse seviye 3 ejder al.  Önce  rakip klan kalesini boşalt ardından duvar kırıcılarla yukardakı büyücü kulesinin ordakı duvarları kırıp devlerin hepsini sal.  Savunmalar yıkıldıkca okcularıda tek tek yolla devlerın arkasından toplayıcıları flan halletsinler. Sonra ejderide sal  diger büyücü kulesinin ordan tamamdır oda orayı temızler zaten yanınada okcu atarsın.  3 olur rahattlıkla ama okcuları ıyı kullan süre yetmesi için önemli onların etrafı temizlemesi. ( Devlerin canı azalınca büyüleri kullanmayı unutma,  istersen ekstra olarak şifacı melekde kullanabilirsin ama hava savunmayı yıkmadan kullanmaman gerekli)
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, Cuma - 15:59 Gönderen: CaglarBoyu »

CaglarBoyu 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Rocco35 (09 Şubat 2015, Pazartesi - 12:48)

Çevrimdışı Rocco35

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Rocco
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2015, Cumartesi - 21:48 »
Kardeşim eline yüreğine sağlık çok güzel anlatmışsın. Çok yararı oldu 3ledim orayı rahat bi şekilde. Ejder yerine 4 tane binici aldım onlarda tüm savunmayı hallettiler. Teşekkür ettim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı CaglarBoyu

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 1
  • Durumum:
  • Kutsaldır Duvar Kırıcılar :)
  • 26 Mesajı Toplam
    41 Kere Beğenildi
  • COC Nick : ÇağlarBoyu
  • Klanım : _OSMANLILAR_
« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2015, Pazar - 03:07 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Kardeşim eline yüreğine sağlık çok güzel anlatmışsın. Çok yararı oldu 3ledim orayı rahat bi şekilde. Ejder yerine 4 tane binici aldım onlarda tüm savunmayı hallettiler. Teşekkür ettim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Evet doğru binici daha iyi olmuştur unutmuştum ben onu Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Tebriklerr.

CaglarBoyu 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Rocco35 (09 Şubat 2015, Pazartesi - 12:48)