Gönderen Konu: Köye nasil saldirmaliyim?  (Okunma sayýsý 1573 defa)

Çevrimdýþý Rocco35

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Rocco
Köye nasil saldirmaliyim?
« : 06 Þubat 2015, Cuma - 10:08 »
Arkadaþlar bu köye nerden ve nasil saldirmaliyim? 150+20 kisilik yerim var tüm askerlerim 3. Seviye th6 yim suan. 3 yildiz alabilecegim taktik verin bu köy düzeninin aynisindan 2 tane var onada ayni taktigi yapicam.      Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap           

« Son Düzenleme: 06 Þubat 2015, Cuma - 10:10 Gönderen: Rocco35 »

Çevrimdýþý CaglarBoyu

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 121
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Kutsaldýr Duvar Kýrýcýlar :)
  • 26 Mesajý Toplam
    41 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ÇaðlarBoyu
  • Klaným : _OSMANLILAR_
Ynt: Köye nasil saldirmaliyim?
« Yanýtla #1 : 06 Þubat 2015, Cuma - 15:54 »
12-13 dev 3 duvar kýrýcý  gerisi okcu olsun.  Büyü olarak 2 tane þifa.  Kalen 20 likse seviye 3 ejder al.  Önce  rakip klan kalesini boþalt ardýndan duvar kýrýcýlarla yukardaký büyücü kulesinin ordaký duvarlarý kýrýp devlerin hepsini sal.  Savunmalar yýkýldýkca okcularýda tek tek yolla devlerýn arkasýndan toplayýcýlarý flan halletsinler. Sonra ejderide sal  diger büyücü kulesinin ordan tamamdýr oda orayý temýzler zaten yanýnada okcu atarsýn.  3 olur rahattlýkla ama okcularý ýyý kullan süre yetmesi için önemli onlarýn etrafý temizlemesi. ( Devlerin caný azalýnca büyüleri kullanmayý unutma,  istersen ekstra olarak þifacý melekde kullanabilirsin ama hava savunmayý yýkmadan kullanmaman gerekli)
« Son Düzenleme: 06 Þubat 2015, Cuma - 15:59 Gönderen: CaglarBoyu »

CaglarBoyu 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Rocco35 (09 Þubat 2015, Pazartesi - 12:48)

Çevrimdýþý Rocco35

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Rocco
« Yanýtla #2 : 07 Þubat 2015, Cumartesi - 21:48 »
Kardeþim eline yüreðine saðlýk çok güzel anlatmýþsýn. Çok yararý oldu 3ledim orayý rahat bi þekilde. Ejder yerine 4 tane binici aldým onlarda tüm savunmayý hallettiler. Teþekkür ettim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý CaglarBoyu

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 121
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Kutsaldýr Duvar Kýrýcýlar :)
  • 26 Mesajý Toplam
    41 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ÇaðlarBoyu
  • Klaným : _OSMANLILAR_
« Yanýtla #3 : 08 Þubat 2015, Pazar - 03:07 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kardeþim eline yüreðine saðlýk çok güzel anlatmýþsýn. Çok yararý oldu 3ledim orayý rahat bi þekilde. Ejder yerine 4 tane binici aldým onlarda tüm savunmayý hallettiler. Teþekkür ettim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Evet doðru binici daha iyi olmuþtur unutmuþtum ben onu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Tebriklerr.

CaglarBoyu 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Rocco35 (09 Þubat 2015, Pazartesi - 12:48)