Forum Temizleniyor %82
Arkadaþlar Whaff Rewards adlý uygulama ile Gem kazanmak için öncelikle: 1) Play Storeden WHAFF Rewards Ýndirelim týkla Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 2) Daha sonra Facebook hesabýnýz ile giriþ yapalým, isterseniz sahte hesapla giriþ yapýn. Site güvenilirdir. Tamam'a Týkla Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap3) Karþýnýza referans kodu isteyecek,AX45540 Yazarak etkinlestirin.Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap4) Artýk kazanmaya hazýrsýnýz. Oturduðunuz yerden keyfini çýkartýn. ** Uygulama maalesef iOS ve Windows Phone iþletim sistemlerinde bulunmuyor. Sadece Android'de var. Uygulama içerisinde para kazanma yollarýPara Kazanma Yollarý ;1)Premium Picks: Bu kýsýmda genelde bir oyun verilir ve sizden günde 4-5 dk bu oyunu oynamanýz falan istenir. Bu isteði yerine getirirseniz belli bir miktar para kazanýrsýnýz. Ayrýca oyunu silmezseniz de gün baþýna belli bir miktar para (0.1 $ gibi) kazanýrsýnýz. Bazen uygulama içerisinde level atlamanýz da istenebilir. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap2)Whaff Picks: Burada da google play'den seçilmiþ oyunlar verilir bunlarý indirirseniz ne kadar kazanacaðýnýz altýnda yazar. Bu oyunlarý indirip 10 saniye açýk tuttuktan sonra bildirimlere paranýzýn geldiðine dair bir bildirim gelecektir. Geldikten sonra oyunu silebilirsiniz.3)Other Picks: Bu kýsýmda 4 adet farklý þirketin yaptýðý reklamlardan sizden istenen þeyi yaparak para kazanabiliriz. Genelde anket doldurma, küçük oyunlar indirme vb. þeyler istenir. 4) En kazançlý yöntem (kanaatim): Login olduktan sonra size bir invite kod verecek. Bunu arkadaþlarýnýza daðýtarak onlarýnda uygulamaya girmelerini saðlarsanýz anýnda 0.30 $ ý hesabýnýza aktarabilirsiniz. Ayrýca uygulamanýn facebook sayfasýný beðenerek, google play sayfasýnda oy vererek, facebook arkadaþlarýmýzý davet ederek te kazanabilirsiniz. eðer benim sayemde bu uygulamayý kullanmaya baþladýysanýz giriþte referans kodu kýsmýna AU45081 yazarsanýz memnun olurum. Hem siz hem de ben 0,30 $ kazanmýþ olacaðýz.Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKazandýðýnýz dolarlar ile ödeme yöntemlerini kullanarak Gem alabilirsiniz.ÖDEME YÖNTEMLERÝ;1-Xbox Live Grid Card 2-Amazon Grid Card 3-Google Play Grid Card (GEM almak için)4-Steam Grid Card 5-Facebook Grid Card 6-ÝTunes Grid Card 7-PAYPALKýsaca: Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap