Arkadaþa katýlýyorum.Ama aklýma baþka bir sey geldi.Mesela merkezi dýþarýya yerleþtirse saldýran kiside 1 yýldýz garanti deyip 2 yýldýz için saldýrýrsa ? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
ben þu ana kadar þampiyon ligde dýþardaki binayý kesip te kalan 50% yi tamamlamaya çalýþana rastlamadým.zaten adamýn hazýrlýðý büyüler dahil 3 saat civarý sürüyor(hýzlandýrma hariç).zaten 2 kupa almýþ adam bedavadan.bir de tüm gücüyle saldýrýp riske girerek bunu 3+ yapmaya çalýþmaz mantýklý olan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap kiþiye gore deðiþir tabiki.
Bakýn þimdi bazý düzenler vardýr adam girer yüzde 30 kalýr bazende yüzde 49 kalýr beyanda alýr ama
Þimdi savunma yapýyorsun her savunmada gelip senin köye yüzde 50 zarar vuruyor hiç savunma
Kazanmýyor benim þikayetim bu 5 savunma yapsan
2 savunmayý kazanan dine karda olan sensin ama
Savunmayý hep kaybediyor
ben çok çektim kardeþim.3600+ ya kadar çýktým.ama gelde bana sor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap yýldýz alýrsan aldýðýn 3 kupa.verdiðin 30 kupa.Savunma yapayým dersin.40herolu bir eleman gelir 30% hasarý 50% yapar gider.bakarsýn canlý canlý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap adamlar zaten belli düzenlere göre yapýp saldýrýyor.benim eski savunma düzenim 5 golem ile rahat alýnýyordu.saldýranlarýn 90% ý 5golemli saldýrýlar.
Adam gelir kahramanlarýný yatýrýr birde.sinirlenirsin kendi saldýrýný da saçma sapan yapýp 30 daha verirsin.1 hafta geriye atar seni.
en temizi kardeþim dediðim gibi tüm savunmalarýn bir arada olduðu bir düzen bulup binayý dýþarý atman.