Gönderen Konu: Köyümü kalýcý olarak silmek istiyorum YARDIM  (Okunma sayýsý 18847 defa)

Çevrimdýþý zaur09

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Ford Focus
  • Klaným : Yenilmezler
Köyümü kalýcý olarak silmek istiyorum YARDIM
« : 20 Þubat 2015, Cuma - 10:26 »
Salamün aleykum arkadaþlar clashý telefonuma yükledim telefonum android google play baðladým þimdi bu oyunu köyümü tamamen silmek istiyorum nasýl yapabilirim ?
Benim Aklýma 2 þey geliyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
1)Ayarlardan google giriþini kapatýp cihazýn ayarlar uygulamalar bölmünden clash of clansý bulup verileri ve önbelleði silmek
2) Oyuna girince gmail hesabýndan baþlata bileceðim için gmail de silmek.Sizce bu yöntem iþe yararmý ? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: Köyümü kalýcý olarak silmek istiyorum YARDIM
« Yanýtla #1 : 20 Þubat 2015, Cuma - 12:04 »
Gmail önemli deǧil ise silmek kökten çözüm.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý zaur09

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Ford Focus
  • Klaným : Yenilmezler
« Yanýtla #2 : 20 Þubat 2015, Cuma - 14:24 »
gmaili silirsem oyunu açarsam köyüm durur ve ben dayanamayýp yeni gmail baðlayýp onyarým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yalnýz gmail baðlamadan önce telefonu 1 kere yeniden baþlatmýþtým 25 lvl köyüm gitmiþdi yine öyle yapýyým?  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 20 Þubat 2015, Cuma - 14:26 Gönderen: zaur09 »

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
« Yanýtla #3 : 20 Þubat 2015, Cuma - 15:01 »
Clash of Clans Oyunu silmek ve yeniden baþlamak isteyenler aþaðýda yazýlý olan çözüm yolarýný deneyerek Clash of Clans hesap silme iþlemini gerçekleþtirebilirler.Unutmadan yapýlan güncelemeker hesap silme iþlemi yöntemlerini geçersiz kýlabilir.

Öncelikle Clash of Clans'ý kaldýrýrken skor tablosunda isminizin silinmesi ya da tutulmasýný soracaktýr. Bu soruya "silinmesini" seçmelisiniz.Bu seçimden önce oyunda Facebook Hesap iliþkilendirilmesi varsa, baðlantýyý kesin ve Facebook'un uygulama sayfasýndan CoC'ý kaldýrýn. Daha sonra yeni bir "Gamecenter" (iCloud, Apple, Gmail vb.) hesabý oluþturmalýsýnýz.Clash of Clans uyununu yeni oluþturduðunuz kimlik ile tekrar indirin.Böylece oyunun sýfýrlanmasý gerçeleþecektir.Bütün bunlara raðmen hala oyunu silmek mümkün olmadýysa "iFile" "iTools" gibi uygulamalardan oyunun "Documents" klasörünüsilmeleri gerekmektedir.Böylece Clash of Clans hesap sýfýrlama iþlemi gerçekleþmiþ olacaktýr.

Yukarýda Bahsettiklerim olmuyor ise Aþþaðýdaki linkten Google Verilerini silebilirsiniz 2. maddede belirtildiði üzre.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Arch

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 62
  • Rep Puaný : 2
  • 7 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Arch
  • Klaným : ϟ TÜRKÝYE ϟ
« Yanýtla #4 : 18 Nisan 2015, Cumartesi - 12:43 »
Telefonunuzun ayarlarýnda bulunan ''Hesaplar ve Senkronize'' kýsmýndan mevcut gmail adresini kaldýrýrsanýz sorununuz çözülecektir.

Arch 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Eseda (31 Aralýk 2017, Pazar - 23:09), Trk1453 (26 Ocak 2016, Salý - 16:29)