alt taraftan klasik taktigim olan 12 dev 2 sifaciyi kullanirsak ganimetlere kadar ilerleriz sonrada goblinleri sal gitsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap taktik guzel ama yine
Ýyide herkesin 12 devi 2 þifacýsý yokki Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yapeskiden olsa güzen bir düzen derdim ama bu duvar yýkýcýlar tüm düzenleri deðiþtirdi artýk devir herþeyi(savunmalarý) duvarla çevreleme devri.
takip ettiðim kadarý ile 8. seviyede bir çok kez köy modeli deðiþtirdin. birde benim köy modelim var birde bunu dene derim
%96 olarak baþarýlý asla kaybetmiyor. tek eksiði eðer ciddi saldýrý alýrsan bir parça ganimet kaybediyor. birde bunu dene derim.
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
evet çok kez deðiþtirdim senin düzeni çok gördüm ama benim kupayla bi derdim yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap dýþtan çok iyi görünüyor senin kupanda bile bu koruyabiliyorsa süper benim duvarlarýn büyük kýsmý 6 daha tamamýný geliþtirmedim daha doðrusu geliþtiremedim para yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap son 1 haftada rahat 2 m para kaybetmiþimdir. senin düzenide denerim senin kaybettiðin ganimet ne kadar oluor ? çünkü duvarlarýn bi kýsmýný geçtin mi iþ bitior Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap bide benim savunmada düþük belediyemi 8 yaptýktan sonra bi türlü düzlüðe çýkamadým zor oluor