Bende bir iki kelime yazmak istedim. Öncelikle arkadaþlarýn bazilarina katiliyorum bazilarina katýlmýyorum. Oyunds istediðimiz kisiye saldirma gibi bi özellik olsaydý ben bu oyunu oynamazdim. Bizlere avantaj deðil dezavantaj olarak yansýr. Örnek veriyorum siralamada isim yapmýþ kiþilere kimse saldiramamakla beraber banada kimse saldiramazdi. Neden mi ? Açarým bi hesap kendi köyüme savaþ açar köy binami yikar cikarim. Hop 12 saat kalkan kazandim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap emin olun 1 hafta saldiri almayin oyundan sikilirsiniz hic bi heyecani kalmaz. Yani demek istediðim istedigimiz kisiye saldirma özelliði kesinlikle olmamali. Klan savaslarlari mantikli geliyor prosedürlere uyularak bi kural cercevesi içinde bu olabilir. Ve benim istediðim farklý serverlarin açýlmasý. 1. Dünya 2. Dünya gibi. Oyuna yeni baþlayan bir kisi olduðunu farzedelim ki bu durum çok yüksek yaþanýyor. Oyunun ilk 10u full 11 duvar gelde bu adam yetissin onlara Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap farkli serverlara girme sansimiz olsa en azindan bir kaç ayda bir yeni server acilsa tadindan yenmez Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap