Gönderen Konu: Köy Pazarýndaki Full+Full+Full Baþlýklarý Hakkýnda  (Okunma sayýsý 1310 defa)

Çevrimdýþý SLayTR

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 65
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
Köy pazarýný düzenli olarak takip ederim..

Özellikle þu son iki-üç ayda baþlýklara ful+ful+ful yazma gereði duyuldu.

...

Köy binan TH9 dur, herolarýnýn leveli 30 dur, duvar seviyen 10dur.
Açacaðýn konu baþlýðýna; Göðsünü gere gere Yaz ful artý ful art fulu..

Bir örnek daha vereyim;

Vatandaþ th 9 daki savunmayý bitirmiþ herolarý 10 da, duvarlar8 de
baþlýk atýyor ful artý ful artý ful diye.

Arkadaþlar; konuya ilgi alaka olsun diye bu tarz atýlan baþlýklar tamammen yalan oluyor. Baþka izahý yok...

Nacizane görüþüm; sitedeki görevli Board kadrosu; Bu duruma bir el atýp, bu baþlýklar  hakkýnda bir kriter oluþtursunlar..

Forum üyelerimizinde bu konu hakkýnda deðerli yorumlarýný  merak ediyorum.

Bu oyunun, Türkiyedeki tartýþmasýz en detaylý en aktif forumu burasý. Bu oyunu oynayanlar netten takip etmeseler dahi, gün gelir illaki bu siteye yollarý düþecektir.. Bu sitenin en ufacýk bir kusurunun dahi olmamasýný caný gönülden istiyorum. Umarým anlatabilmiþimdir..

Saygý ve hürmetlerimle..

SLayTR 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Admin (06 Mart 2015, Cuma - 19:19), (06 Mart 2015, Cuma - 13:52)

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
Ynt: Köy Pazarýndaki Full+Full+Full Baþlýklarý Hakkýnda
« Yanýtla #1 : 06 Mart 2015, Cuma - 09:22 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Köy pazarýný düzenli olarak takip ederim..

Özellikle þu son iki-üç ayda baþlýklara ful+ful+ful yazma gereði duyuldu.

...

Köy binan TH9 dur, herolarýnýn leveli 30 dur, duvar seviyen 10dur.
Açacaðýn konu baþlýðýna; Göðsünü gere gere Yaz ful artý ful art fulu..

Bir örnek daha vereyim;

Vatandaþ th 9 daki savunmayý bitirmiþ herolarý 10 da, duvarlar8 de
baþlýk atýyor ful artý ful artý ful diye.

Arkadaþlar; konuya ilgi alaka olsun diye bu tarz atýlan baþlýklar tamammen yalan oluyor. Baþka izahý yok...

Nacizane görüþüm; sitedeki görevli Board kadrosu; Bu duruma bir el atýp, bu baþlýklar  hakkýnda bir kriter oluþtursunlar..

Forum üyelerimizinde bu konu hakkýnda deðerli yorumlarýný  merak ediyorum.

Bu oyunun, Türkiyedeki tartýþmasýz en detaylý en aktif forumu burasý. Bu oyunu oynayanlar netten takip etmeseler dahi, gün gelir illaki bu siteye yollarý düþecektir.. Bu sitenin en ufacýk bir kusurunun dahi olmamasýný caný gönülden istiyorum. Umarým anlatabilmiþimdir..

Saygý ve hürmetlerimle..

Merhaba .

Bu konuyla ilgili Çalýþmalarýmýz devam ediyor. Fakat ; Sizlerde  hak verirsiniz ki Bizlerde günlük hayatta iþi gücü olan insanlarýz.  Her dakika burda olup Olaný biteni takip etme gibi bir lükse sahip deðiliz.

Bu konuda Bizden cok  Üyelere görev düþer . Konudaki mesaja Rapor Et Butonuna basarsanýz Konu bize bildirim olarak gelir ve gerekli iþlem baþlatýlýr. Aksi taktirde  O kadar konu arasýnda onlara sýra gelene kadar biraz zaman geçebiliyor.

Ýyi forumlar.

Cest 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: Admin (06 Mart 2015, Cuma - 19:19), SLayTR (06 Mart 2015, Cuma - 15:02), (06 Mart 2015, Cuma - 10:27)

Çevrimdýþý yahbulon

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : zfrklkn
  • Klaným : ÖMRE BEDEL
« Yanýtla #2 : 06 Mart 2015, Cuma - 13:41 »
Uzun zamandýr bu konu hakkýnda bende sizin yazdýðýnýza benzer bir paylaþým yapmayý düþünüyordum, bence yerinde bir yazý olmuþ.
Köy almak veya satmak isteyen arkadaþlarýn dikkate almasý gereken bir baþlýk.

Saygýlar.

yahbulon 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: SLayTR (06 Mart 2015, Cuma - 15:03)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 06 Mart 2015, Cuma - 14:02 »
deðerli yorumunuz ve tespitleriniz bizi mutlu etti, konu baþlýklarý hakkýnda Forum Kurallarýnýn 7. maddesi gereði iþlem yapýyoruz. Ama takdir ederseniz ki yetiþemediðimiz konularda oluyor, daha öncede ben ve yönetimdeki arkadaþlarým uyarýlarda bulunduk mesela ben; 13 eylül 2014 tarihinde (aþaðýda linkini paylaþtýðým) bu konuyla ilgili bir konu açmýþtým. Özellikle Büyük yazý fontu, help, yardým, içeri bakýn vb. gibi konu baþlýklý yazýlarý uyarý vermeden direk çöpe yolluyoruz. Bu konuda kesinlikle taviz verilmeyeceðini bilmenizi istiyoruz.

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: SLayTR (06 Mart 2015, Cuma - 15:03)