Gönderen Konu: Yükseltme sýrasý  (Okunma sayýsý 1768 defa)

Çevrimdýþý darkladder

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : caglar
  • Klaným : Boston VÝP
Yükseltme sýrasý
« : 21 Mart 2013, Perþembe - 12:28 »
Meraba arkadaþlar birkaçgündür aklýmý kurcalayan birþey var ben levellere göre yükseltme sýrasýný merak ediyorum bence bunu merak eden baþka arkadaþlarda vardýr benim level 33 20. Levelden beri savunmayla kaynaklara odaklanýyorum ancak sürekli maðlubiyet alýyorum savunmada en düþük savunma binam 6 seviye oda okçu kulesi havanýn biri 4 level biride 3 level toplar 7 level yardým pls Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kull

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
Ynt: Yükseltme sýrasý
« Yanýtla #1 : 21 Mart 2013, Perþembe - 14:37 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Meraba arkadaþlar birkaçgündür aklýmý kurcalayan birþey var ben levellere göre yükseltme sýrasýný merak ediyorum bence bunu merak eden baþka arkadaþlarda vardýr benim level 33 20. Levelden beri savunmayla kaynaklara odaklanýyorum ancak sürekli maðlubiyet alýyorum savunmada en düþük savunma binam 6 seviye oda okçu kulesi havanýn biri 4 level biride 3 level toplar 7 level yardým pls Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Merhaba,  savunma için burayý takip edip sonra düþüncelerini paylaþýrsan daha çok faydalanýrsýn forumdan

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý FlapJack

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 145
  • Rep Puaný : 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LordVaqif
  • Klaným : 1923TÜRK2
Ynt: Yükseltme sýrasý
« Yanýtla #2 : 22 Mart 2013, Cuma - 13:13 »
demek ki koy duzenin iyi diyil.burdan ornekler ala bilirsin Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 22 Mart 2013, Cuma - 13:55 Gönderen: FurkanCeylan »

Gözyaþlarý ile yýkanan yüzden daha temiz yüz olamaz
GameCenter:APPLEVAQIF
Klan:1923TÜRK2
Oyunda adý:LordVaqif