Merhaba arkadaþlar.Bilgisayarda sürekli online olma olayý çözüleli baya oldu tabii bunu bildiðinizi düþünerek bu konunun bazý bölümlerini pas geçiyorum.Ama ben size online kalýp bilgisayar baþýnda deðilken ayný zamanda ganimetleri toplayabilme taktiðini anlatacaðým.Öncelikle online kalma yolunu ben baþaramamýþtým macro ve ghost mouse olayý bana gereksiz bi uðraþ gibi geldi çünkü oyunun açýk kalmasýnýn tek yolu oyuna bi þekilde týklayabilmekti bu yüzden bi auto clicker programý indirdim.Ben bunu açýk býrakýp gittiðim zaman geldiðimde üreticileri full görüyordum ve bu canýmý sýkýyordu çünkü bi þekilde týklanabilse 2 ya da 3 katý ganimet elde edebilirdim.Sonra kullandýðým programý biraz araþtýrmaya baþladýðýmda (GS Auto Clicker 3.1.2) tek bir yere deðilde bir çok yere týklama olanaðý saðladýðýný keþfettim.Bunu nerden yapýyoruz ? Programýn içinden Options/Record/Multipeclicks e geliyoruz.Karþýmýza çýkan ekranda Pick pointe basýp bir üretim kaynaðýný seçiyoruz (Bazen algýlamayabilir o yüzden siz program anasayfanýza gelene kadar basmaya devam edin) sonra tekrar pickpointe týklayýp 2. üretim kaynaðýný seçiyoruz.Yalnýz dikkat edilmesi gereken biþey var bu iþlemleri yaparken oyunun ekraný sabit kalmalý bunu tam ekranda aþaðý yukarý kaydýrmadan yapýp kurduktan sonrada öyle býrakmanýzý öneririm aksi takdirde iþe yaramaz.Bu þekilde bütün üretim kaynaklarýný seçtikten sonra oyunumuza týklayýp programý aktif eden tuþa basýyoruz (Bende F8).Böylece týklandýðý için online kalabilen oyun program sayesinde ganimetlerimizi topluyor ve uzun süre bilgisayar baþýnda durmadýðýmýz zamanlarda depolar fullenene kadar kar etmeye devam ediyoruz.
Soru: Bilgisayar baþýnda baþka bi oyun oynarken bu oyunun altta açýk kalmaya devam etmesini saðlayacak bi yöntem var mý ? Þimdiden teþekkürler.