Gönderen Konu: 2 cihazda farklý iki oyun oynamak istiyorum  (Okunma sayýsý 1683 defa)

Çevrimdýþý Prsing

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Prsing
  • Klaným : Nort 44
2 cihazda farklý iki oyun oynamak istiyorum
« : 21 Mart 2013, Perþembe - 15:58 »
Merhaba arkadaþlar ben telefondan ve ipad kullanýyorum ama ikisindende tek oyun açýlýyor farklý oyun oynamak istiyorum yeni hesap alýyorum ama eski oyun kaydedilecek diyor farklý oyun oynamak için ne yapabilirim yardýmcý olursanýz sevinirim iyi oyunlar

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: 2 cihazda farklý iki oyun oynamak istiyorum
« Yanýtla #1 : 21 Mart 2013, Perþembe - 16:00 »
Bir cihazdan GameCenter hesabýný deðiþtir.

Çevrimdýþý Nihat

• 88.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 831
  • Rep Puaný : 34
  • Durumum:
  • 🏀 Basketbol 🏀
  • 152 Mesajý Toplam
    250 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ninoo
  • Klaným : 1923Türk3
« Yanýtla #2 : 22 Mart 2013, Cuma - 09:06 »
Furkn yalnýþ bilmiyorsam hesabý deðiþtirmesine gerek yok. Ben telefonumu ÝOS 6 y yükselttiðimde ilk CoC u indirdim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Hemen açtým Game Center hesabýma girmemi istedi. (Heyecandan unutmuþum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap) girdikten sonra bulunan bi hesabýnýz var bununla giriþ yapmak ister misiniz diye soru geldi bende girdim tabii
yani kýsacaý oyuunsil ama sakýn game centerdan silme yoksa oyun kayýtlarýn gider sonra tekrar indir ve gelen soruya YENÝ HESAP cevabýna bas. Umarým yalnýþ bilgi vermemiþimdir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Facebook : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Twitter : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Instagram : nihatgenc7
MessageMe : WQ 294 UDV
Game Center : NihatGenc
Yardýmcý olabildiysem bi repi çok görme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Nihat 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: serkantas (26 Mart 2013, Salý - 08:03)

Çevrimdýþý sanitarium

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 16
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Kupa Taktigi
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Staminodia
  • Klaným : Kupa Taktigi
« Yanýtla #3 : 11 Nisan 2013, Perþembe - 17:06 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba arkadaþlar ben telefondan ve ipad kullanýyorum ama ikisindende tek oyun açýlýyor farklý oyun oynamak istiyorum yeni hesap alýyorum ama eski oyun kaydedilecek diyor farklý oyun oynamak için ne yapabilirim yardýmcý olursanýz sevinirim iyi oyunlar

Mesaj atali uzun zaman olmus. Sorunun cozulmusmudur bilmiorum ama bende senin istedigin gibi 2 hesapla oynuyorum. Game Center ikonuna tikla 2 farkli hesap 2 farkli koy demek. Bu sayede tek bir cihazla bile 10 saniyede kullanici adi ve sifre degistirerek koyler arasi gecis yapabilirsin.

Klan: Kupa Taktigi
Seviye: 81