Gönderen Konu: Tanýmadýðým biri hesabýma giriþ yapýyor  (Okunma sayýsý 1348 defa)

Çevrimdýþý Conqueror_67

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ConQuEROR
  • Klaným : ASKAN
Tanýmadýðým biri hesabýma giriþ yapýyor
« : 14 Mart 2015, Cumartesi - 00:36 »
Merhaba ben bilgisayar teknik servis iþi yapýyorum  oyuna iphone4 ile baþladm sonra iphone5 aldým ve kullanmaktayým telefonu deðiþtirmeden game centera giriþ yapmadan yeni cihazda girþ yaptým ve yeni köy geldi eski telefonu tekrar eski haline getirdim. köyü farklý mail adresimle tanýmladým.fakat oyuna androidden girmeye çalýþtýðýmda hep yeni köy karþýma geliyordu. servise gelen müþterilerin tabletlerinde kendi yeni ve eski oyunumu yükleyerek acaba açýlýrmý düþencesindeyken galiba hesabýmý silemeden teslim ettim ve þuan app idim gmail ve hotmail þifrelerimi deðiþmeme raðmen biri sürekli beni oyundan atýyor.bir ben giriyorum bir o artýk bunaldým.adam köyü mahvetti taþlarýmý bitirdi.ve bunu hala nasýl yapýyor anlamadým tüm þifrelerim deðiþti. ve kimliðinide gizemekte konuþmuyor ama asker talep edene istediðini atýyor.lütfen yardým edin nasýl kurutulucam bu durumdan 73 lvlim tekrar baþlayamam.

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: Tanýmadýðým biri hesabýma giriþ yapýyor
« Yanýtla #1 : 14 Mart 2015, Cumartesi - 10:49 »
O kadar çok cihazda açmýþýn ki hangisiyle yap diyecem bilemedim.
Þimdi kendine bir cihaz seç o cihazdan destek ve yardým bölümünden Supercell'e "Hesabýma baþka biri giriyor,lütfen yardým edin" gibi bir mesaj yolla.Ortalama 3-4 günde geri dönüþ yaparlar.Hangi cihazdan yollarsan konuþmalarýnýz yanlýzca o cihazda görünür yani yabancý kisinin haberi olmaz.Sana inanmalarý için taþ aldýysan makbuzu yollamalarýný isterler.Taþ almadýysan ne isterler bilmiyorum.Makbuzu vs. yolladýktan sonra ikna ettiǧinde yani gerekli iþlemi yaparlar.
Aklýnda olsun bir daha 5-10 tane cihazda açma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý Conqueror_67

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ConQuEROR
  • Klaným : ASKAN
Ynt: Tanýmadýðým biri hesabýma giriþ yapýyor
« Yanýtla #2 : 17 Mart 2015, Salý - 00:06 »
Teþekkürler valla benimki vahim durum yapacak biþi yok oyunun böyle olduðunu bilmiyordum supercelle yazdýk defalarca destek istedik fakat geri dönen olmadý artýk can saðlýðý baþkasý oynuyor bende izliyorum ilginize teþekkürler