Gönderen Konu: KB7 Kara Ýksir kasmak :)))  (Okunma sayýsý 2224 defa)

Çevrimdýþý Phonex

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 76
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • I LOVE CLASH OF CLANS
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Phreak
  • Klaným : Centro Gofret
KB7 Kara Ýksir kasmak :)))
« : 16 Mart 2015, Pazartesi - 17:45 »
Çoðumuz köy binasý 7'ye geçmiþtir veya geçecektir.Çoðumuz geçtiðinde kara kara düþündüðü bi olay var.Kara iksir ve Barbar Kral.Bu yazýmda elimden gelince Kb7'de nasýl kara iksir kasabileceðimizi anlatmaya çalýþýcam.Ýlk olarak ordu düzenini anlatayým;
Ordu kapasitesinin yarýsýna barbar yarýsýna okçu basarak elinizden geldiði kadar dengeli kurun.
Büyüler:Büyü fabrikanýzýn alabildiði kadar yýldýrým büyüsü(En az 1 saat sürecek bu iþ)
O yüzden askerlerle ganimet(altýn,iksir)için saldýrý yapýn.Büyüler hazýr olunca savaþa girebilirsiniz.Peki ordumuz ve büyülerimiz hazýr nasýl savaþ yapacaðýz??
Ýlk önce Kara Ýksir depoda mý sonda da mý olacaðýný tespit ediyoruz(Dolu sondada kutu dolu oluyor)Yýldýrým büyülerini Kara iksirin olduðu binaya atýyoruz.Mümkünse çevreden %50 veya dýþardaki köy binalarýný alarak hem kara iksir hemde kupa kasýyoruz.10000 Kara iksiri biriktirdikten Barbar Kral emrinizde  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Not:Deposu ortada olanlarýn köy binasý dýþarýda oluyor.(Genellikle)
Yazý biraz uzun oldu farkýndayým yardýmcý olabildiysem Ne Mutlu Bana  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Clash of Clans'daki ismim Phreak.Centro Gofret isimli klanýn üyesiyim.Köy Binasý 8im.P.E.K.K.A'larý severim.
Herkese saygý ve sevgilerimle.

-Mert-

Çevrimdýþý Thebingbang

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 78
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Bugünü hak ederek yaþa ki; Yarýn dünü düþünme.
  • 20 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ThanaToS
  • Klaným : B.E.S. Empire
Ynt: KB7 Kara Ýksir kasmak :)))
« Yanýtla #1 : 25 Mart 2015, Çarþamba - 18:02 »
Hiç güzel bir yöntem deðil. Emeðine saðlýk derdim ama pek emek göremedim, bu yazý her yerde var. DISLIKE

Kötü biri olduðumu söyleyenlerin hepsi. Sahip olduðum iyi niyetlerimin katilleriydi.

Çevrimdýþý Phonex

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 76
  • Durumum:
  • I LOVE CLASH OF CLANS
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Phreak
  • Klaným : Centro Gofret
« Yanýtla #2 : 25 Mart 2015, Çarþamba - 19:49 »
Ben bu yöntemle aldým Barbar Kralý.Tabii bu þahsi görüþünüz olduðu için müdahale edemem.Emek konusunda biþey demiyorum.Ama o kadar yazmak bile emek bence...

Clash of Clans'daki ismim Phreak.Centro Gofret isimli klanýn üyesiyim.Köy Binasý 8im.P.E.K.K.A'larý severim.
Herkese saygý ve sevgilerimle.

-Mert-

Çevrimdýþý MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 57
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa
  • Klaným : SAMPIYONTAKIM
« Yanýtla #3 : 31 Mart 2015, Salý - 16:57 »
Yöntem iyi deðil gereksiz vakit kaybý üzgünüm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

200 Kiþilik ordu için önerim.

20 Dev , 20 Goblin Gerisi Full Okçu , 3 Ýyileþtirme Büyüsü ( 2 iyileþtirme 1 öfkede olur öfkenin seviyesine baðlý)

Klan kalenize 5 6 7 dev isteyin . 24 dev 20 goblin full okçu en aþaði 500 kara iksirli köylere dalýn . Köy binamý 7 yapalý 1 ay olmadý barbarý yarýn 5.seviyeye basýp yeteneðini açýcam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tam bir ganimetçi ..

Tüm geliþimim sürekli güncel .

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Akreq

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : HeLLDeWiL
  • Klaným : ýYý Boyu (Türk)
« Yanýtla #4 : 20 Þubat 2016, Cumartesi - 22:41 »
Kara iksir icin 100 barbar 100 okcu yetersiz oluyor. Eger sadece kara iksir basicaksaniz en az 10 dev sart. Devleri kara iksir deposuna en yakin havanlara gore ayarliyacaksiniz. (Buyu olarak 2 sifa 1 ofke yeterli.) Havanlar gittikten sonra yayarak okcu ve barbarlari salacaksaniz. Sahsen ben bu taktikle bayagi bi kara iksir biriktirdim.

Not: Bu taktim sadece kara iksire yoneliktir. Cogunlukla kupa kaybettirir ama bolca kara iksir toplatir.

Orhun abidelerinin gölgesinde
    Kýmýz yudumlerken
        Kopuzun sesinde
           Þenlenmeyi hayal eden
                                                                Türkleriz biz..