Gönderen Konu: | Saldırı taktiği | A planı saldırı taktiği | Yeni | Klan savaşı için |  (Okunma sayısı 2704 defa)

Çevrimdışı MuzafferYk8

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Durumum:
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Muzaffer
  • Klanım : Yeni Önder
Merhaba; Ben Muzaffer Yerlikaya! Bugün sizlere saldırı taktiği önereceğim (klan savaşı için).
Bildiğimiz gibi klan savaşlarında en çok ejdere önem verilir. Çünkü saldırı için güçlü ve rakip için zorlayıcı bir karakterdir. Ejder sadece 7 seviye köy binasında açılabiliyor. Kışla seviyesi 9 dur. 1 milyar 500 bin iksir istemektedir. Ben bile ejderi zor açtım. Ejder yanında öfke büyüsü çok işe yaramaktadır. Size fazla uzatmadan saldırı taktiğini anlatayım. Öncelikle ordu kampınız 180 ise 9 ejder basabilirsiniz. 200 ise 10 ejder basabilirsiniz. 180 yeriniz var ve 9 ejder bastınız. Klan kalenizdede ejder var. o zaman büyü olarak 2 yıldırım büyüsü 1 öfke basın (büyü fabrikası 3 seviye olanlar için). Büyü fabrikası 4 olanlar 2 yıldırım 2 öfke büyüsü bassın. Şimdi gelelim savaşa. 9 ejder ve 1 tanede klan kalenizde ejder varsa dalacağımız kişiye 3 yönden 3 ejder salın. Klan kalenizdeki ejderide dışardaki inşaatçı klubesi , varsa kışla falan vb yere atın. 10 tane ejder varsa klan kalenizdede 1 ejder varsa 2 yöne 5 ejder atın klan kalesindekinide aynı şekilde dışardaki inşaatçı klubelerine atın. Bunları yapmadan önce 1 veya 2 yıldırım büyünüz varsa hava savunmasına atın. 1 veya 2 öfke büyünüz varsa ejderler köyün iç bölgesine girdiğinde atın. Savaşı kesin %100 3 yıldız ile tamamlarsınız. Bunlar için size tavsiye ejder leveliniz 2 veya üstü olsun. İyi Oyunlar!!!!

Kralların gidişi zor,dönüşü efsane

Çevrimdışı MuzafferYk8

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
Yorumlarınız en kısa süre içinde beklenir. Tekrar İyi Oyunlar Dilerim !!!!!   Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı caner34

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
  • COC Nick : HÜNKAR
2 şimşek ile hava savunmasını saf dışı bırakamazsınız, 3 tane şimşek büyüsü atmanız gerekir. Kaldı ki ejderleri 4 veya 3 bölgeye dağıtırsanız 1 yıldız bile almanız zor olabilir.

Çevrimdışı CaglarBoyu

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 1
  • Durumum:
  • Kutsaldır Duvar Kırıcılar :)
  • 26 Mesajı Toplam
    41 Kere Beğenildi
  • COC Nick : ÇağlarBoyu
  • Klanım : _OSMANLILAR_
Öncelikle emegine saglık iyi hoş anlatmıssın da Hava savunmaya 2 şimsek atmakta ki amaç nedir?  Nasıl saldırmak istedigini tam anlayamadım  ama kaldı ki ejderleri öyle 3 yönden tek  tek fılan salmak pek de faydalı olmaz diye tahmin ediyorum.  Saldırılar köyden köye farklılık gösterebilir.  Bence bıraz daha deneyim kazandıktan sonra saldırı için taktik vermeyi, hatta resim veya videoyla destekleyip daha saglam bılgıler verırsen daha faydalı olur  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

CaglarBoyu 'nin Mesajlarını Beğenen 3 Kullanıcı: Fatal Way (21 Ağustos 2015, Cuma - 16:23), bysusqun07 (24 Mayıs 2015, Pazar - 15:25), caner34 (30 Nisan 2015, Perşembe - 13:27)

Çevrimdışı MuzafferYk8

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
Beyler benim köyün th8 oldu yeni th7 de her şeyi fulledim