Merhaba; Ben Muzaffer Yerlikaya! Bugün sizlere saldırı taktiği önereceğim (klan savaşı için).
Bildiğimiz gibi klan savaşlarında en çok ejdere önem verilir. Çünkü saldırı için güçlü ve rakip için zorlayıcı bir karakterdir. Ejder sadece 7 seviye köy binasında açılabiliyor. Kışla seviyesi 9 dur. 1 milyar 500 bin iksir istemektedir. Ben bile ejderi zor açtım. Ejder yanında öfke büyüsü çok işe yaramaktadır. Size fazla uzatmadan saldırı taktiğini anlatayım. Öncelikle ordu kampınız 180 ise 9 ejder basabilirsiniz. 200 ise 10 ejder basabilirsiniz. 180 yeriniz var ve 9 ejder bastınız. Klan kalenizdede ejder var. o zaman büyü olarak 2 yıldırım büyüsü 1 öfke basın (büyü fabrikası 3 seviye olanlar için). Büyü fabrikası 4 olanlar 2 yıldırım 2 öfke büyüsü bassın. Şimdi gelelim savaşa. 9 ejder ve 1 tanede klan kalenizde ejder varsa dalacağımız kişiye 3 yönden 3 ejder salın. Klan kalenizdeki ejderide dışardaki inşaatçı klubesi , varsa kışla falan vb yere atın. 10 tane ejder varsa klan kalenizdede 1 ejder varsa 2 yöne 5 ejder atın klan kalesindekinide aynı şekilde dışardaki inşaatçı klubelerine atın. Bunları yapmadan önce 1 veya 2 yıldırım büyünüz varsa hava savunmasına atın. 1 veya 2 öfke büyünüz varsa ejderler köyün iç bölgesine girdiğinde atın. Savaşı kesin %100 3 yıldız ile tamamlarsınız. Bunlar için size tavsiye ejder leveliniz 2 veya üstü olsun. İyi Oyunlar!!!!