Gönderen Konu: | Saldýrý taktiði | A planý saldýrý taktiði | Yeni | Klan savaþý için |  (Okunma sayýsý 2949 defa)

Çevrimdýþý MuzafferYk8

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 15
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Muzaffer
  • Klaným : Yeni Önder
Merhaba; Ben Muzaffer Yerlikaya! Bugün sizlere saldýrý taktiði önereceðim (klan savaþý için).
Bildiðimiz gibi klan savaþlarýnda en çok ejdere önem verilir. Çünkü saldýrý için güçlü ve rakip için zorlayýcý bir karakterdir. Ejder sadece 7 seviye köy binasýnda açýlabiliyor. Kýþla seviyesi 9 dur. 1 milyar 500 bin iksir istemektedir. Ben bile ejderi zor açtým. Ejder yanýnda öfke büyüsü çok iþe yaramaktadýr. Size fazla uzatmadan saldýrý taktiðini anlatayým. Öncelikle ordu kampýnýz 180 ise 9 ejder basabilirsiniz. 200 ise 10 ejder basabilirsiniz. 180 yeriniz var ve 9 ejder bastýnýz. Klan kalenizdede ejder var. o zaman büyü olarak 2 yýldýrým büyüsü 1 öfke basýn (büyü fabrikasý 3 seviye olanlar için). Büyü fabrikasý 4 olanlar 2 yýldýrým 2 öfke büyüsü bassýn. Þimdi gelelim savaþa. 9 ejder ve 1 tanede klan kalenizde ejder varsa dalacaðýmýz kiþiye 3 yönden 3 ejder salýn. Klan kalenizdeki ejderide dýþardaki inþaatçý klubesi , varsa kýþla falan vb yere atýn. 10 tane ejder varsa klan kalenizdede 1 ejder varsa 2 yöne 5 ejder atýn klan kalesindekinide ayný þekilde dýþardaki inþaatçý klubelerine atýn. Bunlarý yapmadan önce 1 veya 2 yýldýrým büyünüz varsa hava savunmasýna atýn. 1 veya 2 öfke büyünüz varsa ejderler köyün iç bölgesine girdiðinde atýn. Savaþý kesin %100 3 yýldýz ile tamamlarsýnýz. Bunlar için size tavsiye ejder leveliniz 2 veya üstü olsun. Ýyi Oyunlar!!!!

Krallarýn gidiþi zor,dönüþü efsane

Çevrimdýþý MuzafferYk8

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Yorumlarýnýz en kýsa süre içinde beklenir. Tekrar Ýyi Oyunlar Dilerim !!!!!   Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý caner34

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 35
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HÜNKAR
2 þimþek ile hava savunmasýný saf dýþý býrakamazsýnýz, 3 tane þimþek büyüsü atmanýz gerekir. Kaldý ki ejderleri 4 veya 3 bölgeye daðýtýrsanýz 1 yýldýz bile almanýz zor olabilir.

Çevrimdýþý CaglarBoyu

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 121
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Kutsaldýr Duvar Kýrýcýlar :)
  • 26 Mesajý Toplam
    41 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ÇaðlarBoyu
  • Klaným : _OSMANLILAR_
Öncelikle emegine saglýk iyi hoþ anlatmýssýn da Hava savunmaya 2 þimsek atmakta ki amaç nedir?  Nasýl saldýrmak istedigini tam anlayamadým  ama kaldý ki ejderleri öyle 3 yönden tek  tek fýlan salmak pek de faydalý olmaz diye tahmin ediyorum.  Saldýrýlar köyden köye farklýlýk gösterebilir.  Bence býraz daha deneyim kazandýktan sonra saldýrý için taktik vermeyi, hatta resim veya videoyla destekleyip daha saglam býlgýler verýrsen daha faydalý olur  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

CaglarBoyu 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: Fatal Way (21 Aðustos 2015, Cuma - 16:23), bysusqun07 (24 Mayýs 2015, Pazar - 15:25), caner34 (30 Nisan 2015, Perþembe - 13:27)

Çevrimdýþý MuzafferYk8

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Beyler benim köyün th8 oldu yeni th7 de her þeyi fulledim