hesabımın kayıtlı olduğu gmaili değiştirmek istiyorum ama sadece supercell destek maili ile oluyormuş. nereye nasıl bir mail atılması gerekiyor acaba? heralde maili ingilizce atmamız gerekiyor lakin ingilizcem neredeyse sıfır. yardım edebilecek var mıdır?
Mail değiştirme işlemi malesef olmuyor.Yok kardeş ben illa şansımı deneyecem dersende oyunu aç ayarlar kısmına gir,orda destek ve yardım kısmını görürsün oraya tıkla,sonra üstte yeni sohbet başlat diye bir kısım var oraya tıkla şimdi buraya istediğini yazabilirsin.Yazdıkların Supercell'in destek ekibine gidecek ve mümkün olup olmadığını cevap yazarlarsa öğreneceksin.
Victory Yanlışın var kardeşim mail devr etmek olmuyor değil kendi kendi unutana olmuyor telefonu 2. elden alıp aldığın zaman başka gmail olup,google hesabını senkronize etmeyip çarınız giderse vb. Supercell size yardımcı oluyor.
Hemen Oyundan Mesaj Atma bir gmail oluştur ve Supercell yetililerine mesaj at durumunu bildir ve sırayla OYUNDAKİ ADINI/LEVELİNİ/KÖY BİNASI SEVİYENİ/KLANININ ADINI/OYUNU HANGİ TARİHTE KURDUĞUNU/OYUNU HANGİ CİHAAZDA OYNADIĞINI(ANDROİD GİBİ)/OYUNU NERDE KURDUĞUNU yazıp gönder 1-2 gün sonra cevap gelicektir ve sana oyun içinden mesaj atmaalrını isticekler Yardım ve Destek ten istedikleri bilgileri tekrar gönder ve cevap gelmesini bekle artık onların dediklerini,istediklerini teker teker ver en son senden nokta bilgileri isticekler eğer bunlardan bitanesi bile yazım yanlışı olursa şansın gider.tarih burda çok önemli gerisini açıkcası bende bilmiyorum çünkü benden bugün bu bilgileri istediler verdim daha cevap gelmedi iyi forumlar iyi günler