Gönderen Konu: mail deðiþtirme nasýl yapýlýr? yardým lütfen  (Okunma sayýsý 1705 defa)

Çevrimdýþý AlixaN

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 59
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 15 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : AlixaN
  • Klaným : kurye 46
mail deðiþtirme nasýl yapýlýr? yardým lütfen
« : 25 Mart 2015, Çarþamba - 18:55 »
arkadaþlar merhaba. konu baþlýðýnda da yazdýðým gibi mail deðiþtirmenin nasýl yapýlacaðý hakkýnda soru sormak istiyorum.
öncelikle durumu anlatayým th10 119seviye köyüm var ve yakýnda askere gideceðim için köyümü satmak istiyorum. fakat mailim önemli bir mail hesabý bir sürü yer ile baðlantýmý saðlýyor ve mail deðiþtirmek gibi bir imkaným yok.
oyuna ilk giriþim android ile oldu. ardýndan i phone aldým ve þu an GameCenter hesabým var. GameCenter üyeliðimi vermeye razýyým ama maili veremem. maili deðiþtirmenin bir yolu var mýdýr? ya da maili vermeden köyümü sadece GameCenter hesabý ile versem android giriþini engellemenin yolu var mýdýr? ne önerirsiniz lütfen cevap bekliyorum.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

maili deðiþtirmek için oyundan mail atmam gerektiði söylenmiþti bi ara. bi de onu nasýl yaparým ne yazarým da deðiþtirirler nereye yazarým. þimdiden okuyan yazan herkese teþekkür ederim.

Çevrimdýþý ClashOfClansTeTRaN

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 51
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HeLLFooRCe
  • Klaným : ASLANLAR
Ynt: mail deðiþtirme nasýl yapýlýr? yardým lütfen
« Yanýtla #1 : 25 Mart 2015, Çarþamba - 19:15 »
Selam Kardeþim ben þuan bunun için uðraþýyorum ve buldum çözümü þuan youtubeye atýyorum forumdada paylaþýcam sana haber veririm  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý AlixaN

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 15 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 28 Mart 2015, Cumartesi - 21:38 »
çok çok çok minnettar kalýrým. haber bekliyorum:)

Çevrimdýþý ClashOfClansTeTRaN

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 51
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HeLLFooRCe
  • Klaným : ASLANLAR
« Yanýtla #3 : 28 Mart 2015, Cumartesi - 21:45 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap videom bu çekim bana aittir sonunda ben bitirmedim bandicam la çekince 10 dakikalýk kayýt yapýyoruz oda orda bitti gerisi saten kolay sadece senden istenilen bilgileri vericeksin

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý AlixaN

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 15 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 02 Nisan 2015, Perþembe - 16:17 »
supercelle mail attým. abim oyunu açmýþtý ben oynuyorum þimdi mailleri bana geliyor o yüzden maili kaldýrmam kendi mailim üzerinden oynamak istiyorum dedim. bu sebeple mailimi deðiþtirmem lazým yoksa oynayamýycam dedim. sonra bana oyundan yardým ve destek bölümünden ulaþýn tarzýnda uzunca yazýlar yazan bi mail geldi. oyundan yardým ve destek bölümünden mail attým: durum bu budur köyüm budur mailimi deðiþtirmem lazým dedim.
cevap:
Selam Þef,
"Bir cihazý baðla" her köy için bi kere kullanýlabilir. baðlandýktan sonra köyün kalýcý olarak hem game center hesabýna hem de google+ hesabýna baðlanacak ve bunlarý kullanarak köyünü aktarabilirsin
yapman gereken tek þey platforumna göre doðru game center ya da google+ hesabýna giriþ yapýp oyun içi ayarlarý açtýktan sonra "baðlan"a basmak. oyun artýk köyünü yükleme seçeneði sunacaktýr.

þimdi bu mail bana ne anlatmaya çalýþýyor. ben bu yöntemle köyü satsam bir daha giremem inþallah? bu yöntemle köyü satmak istiyorum güvenli bir yöntemmidir alýcý açýsýndan? ayrýca oyun benim mailimden çýkýp alýcýnýn mailine geçer mi ?

Çevrimdýþý AlixaN

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 15 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 14 Nisan 2015, Salý - 22:39 »
arkadaþlar soru var güncel halde cevaplanmamýþ.  bir üstteki mesaj güncel lütfen bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi