Gönderen Konu: BraveVision BÜYÜMEYE DEVAM EDÝYOR KLANA ALIMLAR +80 OLDU  (Okunma sayýsý 796 defa)

Çevrimdýþý KumraL09

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : CesaretinVarsa
  • Klaným : BraveVision
BraveVision BÜYÜMEYE DEVAM EDÝYOR KLANA ALIMLAR +80 OLDU
« : 28 Mart 2015, Cumartesi - 11:55 »
Selamun aleyküm arkadaþlar klanýmýz yaklaþýk 4 5 aydýr açýk þunu belirtmek istiyorum gerçekten epey bi ilerleme kaydettik nereden nerelere geldik klanýmýzda bulunan kiþilerle birlikte büyümeye devam ediyoruz ben istiyorum ki klanýmýzda yani bize katýlacak kiþiler kalýcý olsun klanla bütünleþsin klanýn içindeki bireylerle muhabbet sohbet bað oluþsun zaten bi zaman sonra klan olarak reel olarak buluþma ayarlamayý planlýyorum zaten klaný 4 kiþi kurduk biz sürekli görüþüyoruz zaten hep aileydik ve ailemiz büyümeye devam ediyor klanda birinin yada yeni gelicek kiþinin yabancýlýk çekmesi söz konusu bile deðil tabi ilk önce o kiþinin ailenin içine katýlma isteði önemli ayrýca klanýmýzýn whatsapp grubu da vardýr lafý fazla uzatmýcam arkadaþlar gerçekten klanýmla gurur duyuyorum 11 savaþtýr yenilmiyoruz ve yenilmeyede niyetimiz yok. KALÝTE GERÇEKTEN TESADÜF DEÐÝLDÝR Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap