Gönderen Konu: Bannn!!!  (Okunma sayýsý 1892 defa)

Çevrimdýþý Xtrem3

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tugba
  • Klaným : koca kurtlar
Bannn!!!
« : 28 Mart 2015, Cumartesi - 15:32 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Xmode Kullanicilarina veya bnzeri program kullanicilari uyari

Xtrem3 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: VÝCTORY (28 Mart 2015, Cumartesi - 15:49)

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: Bannn!!!
« Yanýtla #1 : 28 Mart 2015, Cumartesi - 15:41 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Xmode Kullanicilarina veya bnzeri program kullanicilari uyari

Bu durum inþallah kulaðýnýza küpe olur.Bu tür yazýlýmlarý kullanýlmasýný bizde istemiyoruz.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý Xtrem3

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tugba
  • Klaným : koca kurtlar
« Yanýtla #2 : 28 Mart 2015, Cumartesi - 15:43 »
Amacim uyari sadece arkadasimin basina geldi Kullanan var ise biraksin gordugunuz uzere ban yiyebiliyir hesablar

Xtrem3 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: VÝCTORY (28 Mart 2015, Cumartesi - 15:49)

Çevrimdýþý Lathander

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 30
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 28 Mart 2015, Cumartesi - 18:30 »
cezayý neden dolayý aldýn xmode kullandýgýndan mý . benim anlamadýgým xmode bir hile degilki yardýmcý program sadece olmayan birþeyi vermiyorki bize ne bilim elmas bedava köy arama vesaire köy arasýnda aramaya yaparken zaten altýnýmýz gidiyor keep active olayýnada çözüm bulmuþ supercell zaten 3-4 saat oyunda kesintisiz kal ekraný kapamaz oyundan atýyor 15 dakka giremiyorsun köylülerin biraz dinlensin diyor. xmodun faydasý hýzlý ganimet arama sanal saldýrý klan savaþlarýnda ben hile olarak görmüyorum supercell bunu bulmasý tespit etmesi imkansýz zaten adamlarýn serverý üzerinden veri gönderiliyor supercell ile baglantýsý yok tespit olanagý sýfýr üst taraftaki en iyi oyuncular hepsi kullanýyor bu hileyi

Çevrimdýþý Lütfi12345

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Lütfi
« Yanýtla #4 : 29 Mart 2015, Pazar - 01:44 »
Xmod bir hile deðildirle mesajýna baþlamýþsýn ancak yukarýdakilerin hepsi bu hileyi kullanýyor yazmýþsýn.ÝLGÝNÇ.

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 29 Mart 2015, Pazar - 02:52 »
Lathander,xmod games programýna bir hile deǧil sadece bir yardýmcý program ,onu kullanýrkende kullanmazkende altýnýmýz gidiyor demiþin.Peki ya zaman ne olacak ? Bizler saatlerimizi,günlerimizi,aylarýmýzý,yýllarýmýzý harcýyoruz bazýlarý ise otomatik ganimet bulacak,otomatik saldýracak hatta ayarladýðýn birimi yükseltecek sonra bir tomar paraya satacak,bu adalet mi ? Haksýzlýðýn büyüðü küçüðü olmaz bot programlarý hile ise xmod games'de hiledir.Yani ha kasada 5 Tl çalmýþýn ha 50 Tl çalmýþýn.Klan savaþlarýna gelince madem buda hile deǧil o zaman klan kalesini,tuzaklarý niye içeriye ulaþýlmasý güç bir yere yerleþtiriyoruz ? Bir tarafta "yardýmcý program" kullanan oohh denesin dursun diǧer tarafta oyuna hile bulaþtýrmak istemeyen,emek harcayan kafa patlatsýn olasýlýklarý hesaplasýn dursun bu mu adalet ? Top listesindekilerde bunu yapýyor ne var demiþin sanki onlarýn her yaptýðý doðru mu ? Baþkalarýnýn arkasýna saklanmanýn luzumu yok.Her oyun gibi bununda bir kurallarý var ve herkes eþit þartlarda oynayacak.Eǧer otomatik arama olacak ise legal yoldan herkes kullanabilmeli.
Bizde bu cezalarýn gelmesini bekliyorduk þahsen çokda iyi oldu.Sana kullanma demiyorum istediǧini yapabilirsin.

(Cümle baþýnda "Hile deǧil" diye baþlayýp,cümle sonunda "Bu hileyi onlarda kullanýyor" diye bitirmiþin buna deǧinmiyorum bile.)
« Son Düzenleme: 29 Mart 2015, Pazar - 02:56 Gönderen: VÝCTORY »

Çevrimdýþý Lathander

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 29 Mart 2015, Pazar - 14:20 »
adý iþte hile anlayýn sizin için dedim onu ben. hile olarak görmüyorum hile size olmayan birþeyi verir bu size olmayan birþeyi vermiyor mod arkadaþ yazmýþta yazmýþ programýn hiç biþi verdigi yok sadece sanal saldýrý klan savaþýnda iþe yarýyor o. bir farký yok sizin normal kullanýmýz ile sen ileri ileri elle diyecegine 200 görünce durunca buda ileri ileri otomatik  gidiyor  200 bulunca duruyor hiç bir farký yok elmas mý veriyor bedava aramamý yapýyor birinden biþimi alýyor hayýr o zaman hile olamaz zararýda olamaz.yani kýsacasý supercell buna karýþamaz önüne geçemez çünkü oyuna mani olan biþi yok
« Son Düzenleme: 29 Mart 2015, Pazar - 14:23 Gönderen: Lathander »

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 29 Mart 2015, Pazar - 15:33 »
Bana göre kurallar dýþýndaki her þey hile sayýlýr ki Supercell'de böyle düþünüyor.Önünede öyle rahat geçecez ki merak etme.
Ortada,alýnan ve uygulanmaya baþlayan bir karar var burada olmuþ bir olayý tartýþmamýza gerek yok.Oyunu yazýlan kurallara göre oynamak istemeyebilirsin hatta istediǧinide yapabilirsin ama gelebilecek cezalarada katlanman gerek.

Çevrimdýþý Lathander

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 29 Mart 2015, Pazar - 16:36 »
oyun yapýmcýsý gibi konuþuyorsun geçicez diyorsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap imkansýz geçmen bunu unutma geçse bu zamana kadar geçerdi dimi bu oyuna müdahele eden bir hile olmadýgý için engellemesi söz konusu olamaz. ben de öyle çok kullanmýyorum iphone telefonumda var hile onu anca elime alýrsam kullanýyorum oda nadir klan savaþlarýnda bakýyorum sanal saldýrý kullanýyorum. ve önüne geçebilmen için ilk önce forumda xmode destegini kesmen lazým xmode hatalarýna çözüm üretiyor sonuçta bu forum;)

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 29 Mart 2015, Pazar - 17:33 »
Yaklaþýk 2 ay önceye kadar hiç bir iþlem yapýlmýyordu ama 2 aydýr banlananlarýn haberini alýyoruz,okuyoruz.Liste her gün uzuyor.Ne yani Supercell'de çalýþan birisi burada yazamaz mý ? Ýstanbuldada bir ofis olduǧunu hatýrlatýrým.Aramýzda oradada arkadaþlar var.
Biz yardým isteyen herkese yardým ederiz,kullanmayýn diye kimseye zorlama yapmayýz.Sorumluluk kendisine ait sonuçta.