Gönderen Konu: 2. Cihazdan çýkýþ yardým lütfen.  (Okunma sayýsý 1706 defa)

Çevrimdýþý MuratMenevseoglu

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Murat
  • Klaným : Türkiyem
2. Cihazdan çýkýþ yardým lütfen.
« : 29 Mart 2015, Pazar - 20:32 »
Merhaba arkadaþlar. Kendi hesabýmý arkadaþýmýn telefonuna bir cihaz baðla seçeneðiyle aktardým. Ayný oyunu ikimiz kullanabiliyoruz þuan. Ama ben onun benim hesabýmý kullanmasýný istemiyorum artýk. Yardýmcý olursanýz sevinirim.

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Ynt: 2. Cihazdan çýkýþ yardým lütfen.
« Yanýtla #1 : 30 Mart 2015, Pazartesi - 18:50 »
Güncel

Çevrimdýþý SerHot

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Durumum:
  • Bize kurþun atana biz gül atarýz, ama mezarýna 😎
  • 6 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : StromNight
  • Klaným : TURK SANCAGI
« Yanýtla #2 : 30 Mart 2015, Pazartesi - 19:28 »
arkadaþýnýn cihazýna baðladýðýný söylemiþsin arkadaþýn iosmu androidmi kullanýyor ? ios kullanýyorsa cihazýn baðlý olduðu game center hesabýnýn mailini alman þifresini vs deðiþtirmen ve oyunu arkadaþýnýn telefonundan silmen gerekiyor. Android kullanýyorsa ayný iþlemleri arkadaþýnýn telefonunun baðlý olduðu google(gmail) hesabýna yapman gerekecek 

Çay yoksa ot için derim

SerHot 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: MuratMenevseoglu (31 Mart 2015, Salý - 23:19)

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #3 : 31 Mart 2015, Salý - 23:19 »
Benim cihazým iOS arkadaþýmýnki Android. Oyun benim game center hesabýma baðlý. Arkadaþýma bir cihaz baðla seçeneðiyle aktardým. Yani mutlaka arkadaþýn telefonundan iþlem yapmak zorunda mýyým ?

Çevrimdýþý SerHot

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 6 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 31 Mart 2015, Salý - 23:35 »
evet iþlem yapmak zorundasýn, öylesi daha sýkýntýlý cünkü sen google play hesabýndan cýkýs yapsan dahi arkadasin tekrardan oyunu yükleyip senin köyüne girebilir gmail hesabýnýn þifesini falan biliyormusun ? bilmiyorsan konusarak yaptýrmaktan baska bir çaren yok demektir

Çay yoksa ot için derim

SerHot 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: MuratMenevseoglu (31 Mart 2015, Salý - 23:39)

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #5 : 31 Mart 2015, Salý - 23:39 »
Oyun benim hesabýma baðlý zaten. Game center hesabýma. Sadece ben diðer cihazýn çýkýþ yapmasýný istiyorum. Arkadaþýmla görüþmüyorum. Ve benim oyunuma girmesini istemiyorum. Oyun benim oyunum zaten istediðim an giriþ yapabiliyorum o konuda sýkýntý yok. 2. Cihazýn çýkmasýný istiyorum. Bu arada teþekkür ederim yardýmcý olduðun için.

Çevrimdýþý SerHot

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 6 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 01 Nisan 2015, Çarþamba - 18:07 »
Þöyle anlatayým ; Sen gamecenter aracýlýðýyla oyunu iphone'dan oynuyorsun cihaz aktar seçeneðiyle oyunu android cihaza yani arkadaþýnýn telefonuna aktarmýþsýn þimdi girmesini istemiyorsun yanlýþ anlamýþsam düzelt. Buraya kadar doðruysa yapman gereken þey arkadaþýnýn telefonunu alýp veya bir þekilde konuþup köyün baðlý olduðu gmail hesabýnýn þifresini deðiþtirmen gerekir, google play store varya orada yazar atiyorum ; tikicocuk@gmail.com hesap bu olsun mesela bu hesabýn þifresini deðiþtirmen gerekiyor þifreyi biliyormusun ? muhtemelen hayýr, þifreyi kim biliyor arkadaþýn sonuç olarak arkadaþýndan köyün baðlý olduðu hesabýn þifresini öðrenmen gerekiyor baþka türlü engelleyemezsin girmesini.

Çay yoksa ot için derim