Gönderen Konu: Gerçekten yardýma Ýhtiyacam var :(  (Okunma sayýsý 1799 defa)

Çevrimdýþý sercanato

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : sercanatott
Gerçekten yardýma Ýhtiyacam var :(
« : 24 Mart 2013, Pazar - 21:45 »
ÖNCELÝKLE ÞÝMDÝDEN YARDIM EDEBILECEK HERKESE TESEKKUR EDERÝM.. BEN OYUNU 55. SEVÝYEYE KADAR ÝPHONE 3 DE OYNADIM, SONRA TELEFONUMU DEGISTIRINCE APPLE KIMLIGIMIN SIFRESINI BULAMADIM BUNUN UZERINE YAHOO UYELIGIMI RESETLEMEK ISTEMEME RAGMEM BÝR TURLU HESABIMI ERÝÞEMEDÝM. VE OYUNU SU ANDA OYNAYAMIYORUM(0 DAN BAÞLAMALIYIM).. ESKÝ ÜYELÝÐÝMÝ YENÝ GAME CENTER UYELIGIME TASIYABILME GÝBÝ BÝR OLASILIGIM VARMI ? YARDIM EDECEK BUTUN HERKESE TESEKKUR EDERÝM Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 25 Mart 2013, Pazartesi - 07:18 Gönderen: Yekta41 »

Çevrimdýþý Anlunl

• 82.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 643
  • Rep Puaný : 50
  • Durumum:
  • ultrAslan
  • 160 Mesajý Toplam
    325 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anlunl
  • Klaným : Turkish Conquest
Ynt: GEÇEKTEN YARDIMI ÝHTÝYACIM VAR :(
« Yanýtla #1 : 24 Mart 2013, Pazar - 21:53 »
Yeni gamecentere taþýyamazsýn diye biliyorum. Ama apple id ile gamecenterini girersen sana orada soracaktýr.(Eðer þifreni bulursan).

Birde forum kurallarýný okuman lazým büyük harfle yazmak baðýrmak anlamýna geliyor.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Level:120
Nick: Anlunl
Th: 9

Çevrimdýþý sercanato

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : sercanatott
Ynt: GEÇEKTEN YARDIMI ÝHTÝYACIM VAR :(
« Yanýtla #2 : 24 Mart 2013, Pazar - 21:57 »
inanýn bana son 3 aydýr sýfremý alamaya calýsýyorum.. yahoo uyelýgýmý bundan 10 sene once almýstým guvenlýk sorularýný hatýrlayamýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap hergun telefonu elýme aldýgýmda oyunu oynayamadýgým ýcýn uzuluyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama caðresi yoksa artýk saglýk olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap büyük harf ýcýn herkesten ozur dýlerým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Fatih sultan

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Fatih sultan
  • Klaným : ÇILGINTÜRKLER
Ynt: Gerçekten yardýma Ýhtiyacam var :(
« Yanýtla #3 : 25 Mart 2013, Pazartesi - 20:46 »
Þifreni unuttuysan yapabileceðin biþey yok benimde baþýma geldi 0 dan baþladým çok üzücü biþey