Gönderen Konu: Th9 rakibime nereden saldýrabilirim öneriye ihtiyacým var?  (Okunma sayýsý 1626 defa)

Çevrimdýþý lonelywarrior40

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
    • Girls From Your Town - No Selfie - Anonymous Sex Dating
  • COC Nick : lonelywarrior40
  • Klaným : BERCESTE
Th9 rakibime nereden saldýrabilirim öneriye ihtiyacým var?
« : 01 Nisan 2015, Çarþamba - 21:47 »
Bugün bana gelen rakip bu þekilde; Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

2 adet 4 level golem,3 adet 3 level pekka;14 okçu(6 level),6 yada 8 duvar kýrýcý(5 level),kalanlar da sadece sihirbaz (5 level) + 1 atlama(1 level) 2 þifa (5level) ve 1 adet 4 level öfke büyüsü ile gireceðim...Sað kenardan girmeyi düþünüyorum 3 adet balonla genelde kaleyi boþaltýyordum ve kaleme de ejderle okcu alýyordum ama bu kez kale inanýlmaz kötü bir yerde 5 binici yada 5 balon bile boþaltamaz bu kaleyi; boþaltmadan da gidersem, sihirbaz çýkarsa halim harap olur...Her türlü öneriye açýðým arkadaþlar; tecrübeli arkadaþlar yorumlarýný esirgemezse gerçekten memnun kalýrým; bu da þuanki ordum  Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap    kralým inþaatte malesef þuan 15 oluyor;o da bir eksiklik elbette savaþta.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap - Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap - No Verify - Anonymous Sex Dating - Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: Th9 rakibime nereden saldýrabilirim öneriye ihtiyacým var?
« Yanýtla #1 : 02 Nisan 2015, Perþembe - 00:00 »
Klasik köy düzeni daha yeni yeni oyunda görür olduk ama çoktan yýktýk biz.Çaprazdan saldýr, ben kaleyle filan uðraþmam direk saldir.Atma büyüsüne merkeze yakýn yere at.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý lonelywarrior40

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
    • Girls From Your Town - No Selfie - Anonymous Sex Dating
  • COC Nick : lonelywarrior40
  • Klaným : BERCESTE
« Yanýtla #2 : 02 Nisan 2015, Perþembe - 00:43 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Klasik köy düzeni daha yeni yeni oyunda görür olduk ama çoktan yýktýk biz.Çaprazdan saldýr, ben kaleyle filan uðraþmam direk saldir.Atma büyüsüne merkeze yakýn yere at.

Evet ben de çaprazdan düþündüm sonra kara iksir deposunun oradan nasýl olur acaba diye de düþünmedim deðil...Merkeze yakýn atýcam atlama büyüsünü ama duvarlar bölük bölük kýrýcýlarla nasýl kýracaðým kafam karýþýk acýkcasý; kalede de sihirbaz olursa 3 tane pekkam olacak sýkýntý yaþamayým ?

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap - Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap - No Verify - Anonymous Sex Dating - Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #3 : 02 Nisan 2015, Perþembe - 11:30 »
Etrafý tezmizlersen pekkalar daǧýlmaz atlamayýda doðru yere atarsan 2 yýldýz alýrsýn.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”