Gönderen Konu: beyler lütfen yardým 8 veya 9 gün oldu hesabým hala ne açýldý nede mesaj atýlar  (Okunma sayýsý 1595 defa)

Çevrimdýþý FURKAN0606

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : byjo0ker
  • Klaným : yok
Simdi beyler ben biriyle tartýþtým argo kullandým ama oda kullandý bana dedi simdi sen görürsün 3 dk sonra hesabým 31 gün ban yedi hileden dolayý yazýyor ben 5 ay dýr bu oyunu oynuyom hile kulanmadim ama o kiþi hileden dolayý banlatý supercell mesaj + mail atiyom hiçbirini yabýtlamýyolar sizce nasýl çözerim bu sorunu bu gidiþte hakim iyi yol ardiye oyunu býrakacam lütfen yardým edin

Çevrimdýþý FURKAN0606

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : byjo0ker
  • Klaným : yok
Bakýn su oyunun 100 milyon indirimi var 9 gün dür hakimi istiyorum nerdeyse 100 sen fazla mesaj ve mail yolladým 50 tanesi supercell gerisi genel hem sorununu bu site + supercell sitesinde paylastým haksýz yere hesabýmý hileden dolayý birisi banlatý nasýl yaptý bilmiyorum bir allahýn kulu yardým etmedi 9 gün oldu carýmý açan yok bakýn sorunum su (ben biriyle tartýþtým ve blseni banlatacam dedi banlatý hileden dolayý ama ben hile kullanmadým bu oyununda 5 aydýr benden çok oynayan yoktur nasýl actýrýrým bu hesabý lütfen söyleyin 31 günün 9 gitti saten geriye 21 gün kaldý ama bu gidiþle oyunu býrakacam

Çevrimdýþý Fawkes

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Fawkes
  • Klaným : For Glory
Bu forumda mý yoksa baþka forumda mý tam bilmiyorum ama sanýrým Clash Of Clans Bug&Hile bölümünde görmüþtüm böyle bi konu. Bakmaný tavsiye ederim. Ha benim tavsiyem ne mi? Çocuðu bul döve döve al hesabý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

1907.