Gönderen Konu: inþaatým yapýlmadý  (Okunma sayýsý 994 defa)

Çevrimdýþý berkan40

  • 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Rep Puaný : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Clash of Clans
  • COC Nick : turk
inþaatým yapýlmadý
« : 04 Nisan 2015, Cumartesi - 22:01 »
arkadaþlar hava savunmasýný 5'ten 6'ya basýyordum 55dksý vardý bildirim geldi tamamlandý diye ancak oyuna girip baktýðýmda yine aynýydý, üstelik birkaç kez kapatýp açmama raðmen böyle bir sorun yaþayan var mý?



Çevrimdýþý VÝCTORY

  • **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: inþaatým yapýlmadý
« Yanýtla #1 : 04 Nisan 2015, Cumartesi - 22:33 »
Oyundan bildirim geldiǧinde aslýnda çoðu zaman bitmis olmuyor.Benimde anlmadýðým bir olay var oyunda.Mesela bu akþam atýyorum saat 17.00 de bir yükseltmeye bas normal süresi 1 gün ise diǧer gün tam 17.00de bitmiyor 2-3 saat uzatýyor.Normal süresi arttýkça eklenen sürede artýyor.
Eðer inþaatý hemen taþ ile yaparsan normalde bittiǧi halde 3-5 gün sonra bitim zamaný gelince bildirimi geliyor.Ben bu durumu anlayamadým onun için bildirimi kapattým.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý berkan40

  • 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Rep Puaný : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Clash of Clans
  • COC Nick : turk
Ynt: inþaatým yapýlmadý
« Yanýtla #2 : 05 Nisan 2015, Pazar - 00:50 »
gerçekleþsinde 1-2 saat önemli deðil ama þuan tekrardan eski sv'de gözüküyor basmayý istesem basarým durduk yere ganimet gidecek, yazýk.