Gönderen Konu: Onemli yardým eder misiniz???  (Okunma sayýsý 1184 defa)

Çevrimdýþý ustali53

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ustali
  • Klaným : karagümrük
Onemli yardým eder misiniz???
« : 20 Nisan 2015, Pazartesi - 19:43 »
arkadaþlar köyüm bu, sormak istedigimse;
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

askerdeyim, komutanýn gazlamasýyla baslamýstým oyuna savunmalarým felan biraz düþük onu biliyorum da sormak istedigim su; elime 28.000 gem gelicek. bunu hava bombasýný son seviyeye çýkartýp kara kýslayý yukseltip lav tazý da mý basayým yoksa baska napayým ? ne önerirsiniz ? lav tazý ve hava bombasýmý yoksa baska biþey mi ? teþekkürler... taktiklerinizi bekliyorum.

« Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, Pazartesi - 19:46 Gönderen: ustali53 »

Çevrimdýþý Phonex

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 76
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • I LOVE CLASH OF CLANS
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Phreak
  • Klaným : Centro Gofret
Ynt: Onemli yardým eder misiniz???
« Yanýtla #1 : 20 Nisan 2015, Pazartesi - 22:34 »
Ben hep gemle depo fullenmesine karþýydým karþýyýmda hala.Gemle kýþlalarýný hýzlandýr barbar okçu dev okçu sana kalmýþ kullan daha fazla kar edeceðini göreceksin. Evet savunmalarý fulle.4. seviye hava savunmasý olmaz o köye yakýþmaz. herhalde geliþim sýrasýný biliyorsundur.Ganimet kas gemlerin cebine kalsýn hýzlandýrma fiyatlarý olursa düþerse bayram edersin :DX-yaylarýný ne kadar yapýyosan yap.Ve düzeni deðiþtir ganimet düzeni yap.Duvarlar sana kalmýþ.Yavaþ yavaþ 8e basmaya baþla.Kahramanlarýnýda unutma.Yardýmcý olduysam ne mutlu bana Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Clash of Clans'daki ismim Phreak.Centro Gofret isimli klanýn üyesiyim.Köy Binasý 8im.P.E.K.K.A'larý severim.
Herkese saygý ve sevgilerimle.

-Mert-

Çevrimdýþý Fevcin

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 42
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Fatih EVCÝN
  • 6 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : conqueror
  • Klaným : 1923TURK3
Ynt: Onemli yardým eder misiniz???
« Yanýtla #2 : 30 Nisan 2015, Perþembe - 11:11 »
merhaba ,

yeþil taþ ile birþeyler yaparsan bence yanlýþ olur,  arkadaþýn da dediði gibi kýþlalarý hýzlandýr ve bol bol savaþ.

çok taþým var diyorsan madenlerini de hýzlandýr inan bana uzun vadede sen kazanacaksýn. 5 tane inþaatçýn var yatmasýn boþa.

Gördüklerime inanmam gerek ama nasýl olacak ? Bana biri bunu anlatsýn.. Külahýma anlatsýn.