Gönderen Konu: OYUNUN ÝÇÝNDE TAÞ ALMAYA ÇALIÞIRKEN BAÞIMA GELENLER! GÖRÜNTÜLER ÝÇERDE!  (Okunma sayýsý 1141 defa)

Çevrimdýþý Dstr1704

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • Klaným : Kuva-yi Milliye
Merhaba arkadaþlar. Oyundan geçtiðimiz sene aðustostan beri ara sýra taþ satýn alýrým, 23mart2015 tarihine kadar bir sorun yaþamadým. Tutarlar doðru bir þekilde banka hesabýmýn 300liralýk avansýndan kesilirdi. Ta ki 12Nisan 2015 tarihine kadar. Bu tarihten itibaren kartýmdan tutarlar kesilemediði için alýþveriþ yapamadým. Bankamý aradým müþteri hizmetlerindeki bayan, benden her satýn alma giriþimimde oyun içindeki tutarlarý deðil akla mantýða sýðmayacak tutarlar kesilmeye çalýþýldýðý için bankamýn bu tutarlarý reddettiðini söyledi. Bende yola koyuldum doðruca Kadýköyde hesabýmýn baðlý olduðu þubeme gittim. Benden bu zamana kadar çekilmek istenen en az tutar TL cinsinden 391lira. Ama avans bakiyem yeterli olmadýðýndan dolayý kesememiþler. Bir de 100 dolar kesilmeye çalýþýlmýþ Google Marketplace tarafýndan bu da neyse onu anlamadým. Bu tutarda hesabým TL hesabýmda yeteri kadar ücret olmadýðýndan kesilememiþ. Sonuç olarak herhangi bir zararým yok fakat ben ya kredi kartý baðlamýþ olsaydým gmail ime.Ya da kartýmdan 299lira kesselerdi. O zaman bunun hesabýný kim verecekti. Sonra uðraþ dur. Ben burada size bunu bilgilendirme amaçlý paylaþýyorum. Savcýlýða gidip suç duyurusunda bulunsam bir zararým olmadýðý için bir þey çýkacaðýný düþünmüyorum. Fakat bir ingilizce metinle oyunun resmi sitesindeki bu transactions@supercell.com mail adresine buradaki belgeyi ve ekran görüntüsünü yolladým onlardan cevap bekliyorum sizlere geliþmeleri paylaþacaðým. Benim bu yaþadýðým bu sorunu baþkalarý yaþamasýn diye LÜTFEN bu forumun yöneticileri yazýmý sabit konular arasýna taþýrlarsa çok iyi olur. Saygýlar.
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Öncelikle geçmiþ olsun ucuz atlatmýssýnýz.Hesabýnýzdan dediðiniz tutarlarýn niye çekilmeye çalýþýldýðýný bende anlamadým.
Size tavsiyem ininal kart kullanmanýz.Sadece oyunlarda deðil internet alýþveriþlerinde her zaman en iyisi budur.Sadece yüklediðiniz tutarý kadar harcaya biliyorsunuz.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý Dstr1704

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • Klaným : Kuva-yi Milliye
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Öncelikle geçmiþ olsun ucuz atlatmýssýnýz.Hesabýnýzdan dediðiniz tutarlarýn niye çekilmeye çalýþýldýðýný bende anlamadým.
Size tavsiyem ininal kart kullanmanýz.Sadece oyunlarda deðil internet alýþveriþlerinde her zaman en iyisi budur.Sadece yüklediðiniz tutarý kadar harcaya biliyorsunuz.
evet doðru söylüyorsunuz, google a ve supercell gibi firmalara güvenmeyeceðiz de kime güveneceðiz? demek ki böyle firmalar insanlarý bu þekilde maðdur ede ede büyüyorlar. ilginiz için teþekkürler.