Gönderen Konu: YENÝ BAÞLAMIÞ BÝRÝ OLARAK KÖYÜM HAKKINDA TAKTÝKLER VB YARDIMLARDA BULUNURMUSUNUZ  (Okunma sayýsý 1842 defa)

Çevrimdýþý berkbukk

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : HARAKÝRÝ
  • Klaným : MiLaT
Merhaba arkadaþlar bu forumda araþtýrýp öðrendiðim taktiklere göre belediye binamý geliþtirmeden önce herþeyi son sýnýra kadar getirmeye gayret ediyorum ondan sonra belediyeyi geliþtiriyorum mesela okcu kulelerim 3. seviye toplar 4. seviye kýþla 5. seviyo depolar 5. seviyo toplayýcýlara pek fazla aðýrlýk vermýyorum
þimdi bu þekil devammý etmeliyim yanlýþ birþeyler yapýyormuyum
birde labaratuvarda ilk önce neyi geliþtirmeliyim hangisi daha etkili olur benim için
yardýmlarýnýz için çok teþekkür ederim þimdiden ÝYÝ OYUNLAR  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Mr King

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
Bu seviyeler önemsiz hocam.Ýstediðiniz gibi dizin gitsin.Oyun TH7 'ye ulaþtýðýnýzda tad vermeye baþlar ve geliþme ideal bir zaman istemeye baþlar.TH7'de kara iksir sondalarý deposu açýlýr ilk heronuz yerleþtirilir.Ordu kamplar 6' olur ve 200 asker limitine ulaþýrsýnýz ve TH9'a kadar da yükseltemezsiniz.TH7'ye köyü ana binayla eþdeðer bir þekilde hýzlýca çýkýn ve TH7'den sonra köyü tamamen fulleyerek(duvarlar dahil) TH8,TH9 ve TH 10'a ulaþýn.Kolay gelsin.
Dipnot:Asla ama asla elmas kullanmayýn.

Çevrimdýþý Y.E.N.Ý.L.M.E.Z

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Y.E.N.Ý.L.M.E.Z
Savaþ yapmayý beceremiyosan ve sevmiyosan toplayýcýlarý gelistir internetten köy binana göre tasarýmlara bakOkudugun için teþekkürler

Çevrimdýþý Athena

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Athena
  • Klaným : TurkSoldiers
nasýl saldýrý yapmayý seviyorsan ona göre asker geliþtir atýyorum benm için kupa önemli deðil sadece ganimet diyosan okçu-barbar geliþtir ve onlarla ölü köylere gir he benim için kupa da önemli diyorsan eðer dev duvar kýrýcý barbar geliþtirmeye bak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap aklýna gelen soru olursa her daim yardýmcý olabilirim.

Kitap karakterlerine aþýk olmak delilik deðildir.