Gönderen Konu: TH7den TH9a kadar köyü nasýl fulledim.Son güncelleme:24/05/2015. MUTLAKA OKUYUN  (Okunma sayýsý 1484 defa)

Çevrimdýþý canfermanci

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 62
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Zafer bizimdir!
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ☆ComeWithMe☆
  • Klaným : TAMDESTEK / #2Y092PQV
SON GUNCELLEMEDEN BU YANA TAM 1 AY GEÇTÝ. BU 1 AYDA ÞÝMDÝYE KADARKÝ EN HIZLI GELÝÞÝMÝMÝ YAPTIM Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap GÜNCELLEME:24.05.2015
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
____________________________________________________________________________________________________________
ESKI KONU SÜRESÝ DOLDUGU ICIN BURADAN DEVAM EDIYORUZ. Tekrardan ben Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yaklaþýk son güncellemeden bu yana 4 ay geçti. Artýk TH9 sonlarýna geldim. Laboratuvarý fulledim. Bakalým neler olmuþ köyümde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Son güncelleme: 23/04/2015

____________________________________________________________________________________________________________

SON GÜNCELLEME : 10.12.2014 (konunun açýlmasýndan 4 ay sonra) Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
________________________YUKARISI GÜNCEL RESÝM______________________ _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Merhaba arkadaþlar. Forumda gördüðüm kadarýyla kupa, ganimet ve köy binasýna göre nasýl ganimet kasýlacaðý. Öncelikle kendimden örnek vererek size tavsiyelerde bulunacam.
Þimdi eðer ganimet kasmak istiyorsanýz öncelikle aþaðýda belirteceðim maddeleri göz önünde bulundurun;

* Belediye binasý surlarýn dýþýnda olacak. (Kupa kasmak icin sadece belediye binalarýna saldýranlar sizi ganimetinize göz dikenlerden kurtarmýþ olacak. 12 saatlik kalkan verecek)

* 1100 ile 1400 (ben 1137 deyim) arasý kupalarda olun ne yukarý ne aþaðý. Verdiðim kupa aralýðý oyunu býrakmýþ 20-30 milyon arasý bi oyuncu kitlesini iceriyor.
* Saðlam köy düzeniniz olmalý sadece kaynaða yönelik altta kendi köy düzenimi(TH8) paylaþacam isteyen bunu yapabilir.

* Asker isteklerine karþýlýk veren klanýnýz olmalý. (Köy düzenini yapýnca anlayacaksýnýz)

* Son olarak istediðiniz düzeni yapabilirsiniz fakat klan kalesi TAM MERKEZDE olmalýdýr. Belediye binasýný dýþarý koydunuz diye bitmiyor. Klan kalesi çok önemlidir. Eðer ganimet saldýrýsý yaparlarsa 1. veya 2. duvarý duvar kýrýcý ile geçen kuvvetler klan kalesinden çýkacak savunma birlikleri(okçu veya büyücü idealim) hemen üstesinden gelecektir.

* Ganimet kasmak için farm yöntemi en idealimdir. Nasýl yaparým derseniz. Zaten size söylediðim kupa aralýðýndaysanýz çoðu ganimet, toplayýcý depolarýnda olduðu için kolaylýkla ve ufak stratejilerle güzel ganimet alýrsýnýz.

* Farm yöntemi nedir derseniz. Kendi asker birliklerimi paylaþýyorum. 50 Barbar(Sev4) - 58 Okçu (Sev5) - 52 goblin(sev4) - 8 Duvar yýkýcý(Sev4) - 6 Büyücü(Sev4) - 3 Adet yýldýrým büyüsü(sev3)

* Kýsaca stratejiden bahsedim. Öncelikle yýldýrým büyüsü ile ganimetler menzilinde olan Havan ve Büyücü Kulelerini düþürün. Sonra ganimetlere ulaþmak için eðer varsa duvarlarý patlatýn. Veya kýþla, ordu kampý gibi ayaðýnýza dolanacak binalarý barbar ile yokedin. Sonra duvarlarýn içinde olan okçu, top gibi birlikler için kalan tüm barbarlarý salýn içeri, böylelikle birazda ganimet alabilirsiniz. Ve 3 havan olduðunu düþünürsek ve büyücü kulelerinide göz önüne alýrsak büyücü bizim için çok önemli hatta jokerimiz diyebiliriz. Havanlara ulaþmak için yol açtýktan sonra büyücüleri salýn ve kalan havanlarýda patlatýn. En sonda tekli hasar veren savunma birlikleri kaldýðý zaman 52 tane goblinimizi verebiliriz üstlerine. Merak etmeyin süre yetiyor hayli hayli. Ben bu þekilde çok saðlam ganimetler alýyorum, günde 2m dan fazla ganimet aldýðým oluyor pek online olamasamda.(Rekorum 525bin altýn ve iksir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap )

* Unutmadan söylemek istiyorum. Ýksir saklama yöntemleri var. Bunlardan birkaçý ordu kampý doluyken kýþlalara birlik basmak vs.vs. bunlarýda kullanmanýzý tavsiye ederim.

Son 4 ganimet Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
! Resmin üstündeki beyaz çerçeveli yazýya týklayýp büyütebilirsiniz.
Bu asker seçimi neden derseniz maliyeti 45 ile 50k arasý.Yýldýrým büyüsü dahil 100k. Genel olarakta yýldýrým büyüsü kullanmýyorum.
Yazýmý okuduðunuz için teþekkür ederim. Herkese iyi forumlar.

Köy düzenim :
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
! Resmin üstündeki beyaz çerçeveli yazýya týklayýp büyütebilirsiniz.

« Son Düzenleme: 24 Mayýs 2015, Pazar - 16:31 Gönderen: canfermanci »

Çevrimdýþý canfermanci

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 62
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Zafer bizimdir!
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ☆ComeWithMe☆
  • Klaným : TAMDESTEK / #2Y092PQV
isim deðiþtirme kullandýðýmdan dolayý nickler farklýdýr.