Gönderen Konu: KÖYÜME BÝRÝ GÝRDÝ !!!  (Okunma sayýsý 1683 defa)

Çevrimdýþý ReeeeeeX

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : sezer
KÖYÜME BÝRÝ GÝRDÝ !!!
« : 02 Mayýs 2015, Cumartesi - 12:15 »
Beyler dün bir köy satýn aldým (kodla) köyü satan kiþi ios kullanýcýsýydý bana sattýktan sonra gmailime kaydettim ve kendisinin coc a girmesini istedim(emin olmak için) sattýðý hesaba giremedi (yani satýþ baþarýlý) sonrada coc sildi. Herneyse bugün uyandýðýmda 30 dk falan telefondan satýn aldýðým hesabý oynadým sonra yataktan kalkýp elimi yüzümü yýkadýktan sonra bilgisayarý açýp bluestacktan oynadým. Saldýrýmý falan yapýp askerleri kýþlaya koyunca bluestack(clashý) aþaðý alýp facete takýlmaya baþladým baya zaman geçince coc a girdim uzun süre biþey yapmadýn yeniden yükle dedi yeniden yükleye týkladýðýmda bu heabý þuanda baþka kiþi oynuyor yeniden yükle yazýsý geldi 2-3 kere daha yeniden yükledim giremedim sonra az araþtýrdým ve gmail hesabýma girdim. Gmail hesabýmýn en son kullandýðým konumlara baktým s3 mini s4 ve windows yazýyordu. ben bu gmail hesabýmý dün açtým ve sadece s3mini ve windows(bluestack) tan girdim. sonra gmailim þifresini deðiþtirdim ve oyuna girebildim girdiðimde oyun google hesabýma baðlý deðildi. Google hesabýma baðladým ve taþlarým 2 ydi 502 taþ varken 2 ye düþmüþ 500 taþlýk dekarasyon almýþ. Ne yapmam lazým þifreyi deðiþtirdim bir daha giremez ama giren kiþi nasýl girdi benim hesaba bir daha girer diye korkumdan oyundan çýkamýyorum 2-3 dk bir oyuna girip madenleri topluyorum yardým ve destek bölümünde baþka bir cihaz hesabýma baðlanýyor þeyini okudum. köyünüze baþkasý baðlanmaya devam ediyorsa ve köyünüzde beklenmedik deðiþiklikler meydana geliyorsa köyüne ne olduðunu bize detaylýca anlatarak bize ulaþ yazýyordu. beyler ne yapmam lazým ? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý ReeeeeeX

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Ynt: KÖYÜME BÝRÝ GÝRDÝ !!!
« Yanýtla #1 : 02 Mayýs 2015, Cumartesi - 12:16 »
supercelle satýn aldým deðilde küzenim verdi desem bilþey olurmu

Çevrimdýþý ReeeeeeX

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 02 Mayýs 2015, Cumartesi - 12:29 »
beyler kim girmiþ olabilir

Çevrimdýþý canfermanci

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 62
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Zafer bizimdir!
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ☆ComeWithMe☆
  • Klaným : TAMDESTEK / #2Y092PQV
« Yanýtla #3 : 02 Mayýs 2015, Cumartesi - 12:44 »
hesabýný baþka bir cihazda açtýysan ve açýk kaldýysa muhakkak o cihazýn sahibi giriyordur. baþka açýklamasý yok

Çevrimdýþý ReeeeeeX

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 02 Mayýs 2015, Cumartesi - 13:21 »
açýk býrakmadýk hiç bir cihazda