Gönderen Konu: Labirent Gibi Olan Köylere Saldýrý  (Okunma sayýsý 6867 defa)

Çevrimdýþý yirmisekizelliüc

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 35
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
  • COC Nick : yirmisekizeliüc 😏
  • Klaným : ‼️ 1923TÜRK ‼️
Labirent Gibi Olan Köylere Saldýrý
« : 01 Nisan 2013, Pazartesi - 13:04 »
Arkadaslar bu oyunda yeniyim birazda acemi sayilirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 195 kiþilik ordu kampým var...çok da iyi ganimet kaldýrýyorum...

yalnýz bazý koyler var oralara giremiyorum,labirent gibi kutu gibi iç içe gecmiher tarafý dvarlarla cevrilmis,herþeyin etrafnýnýn cevrilmiþ olduðu köyler..

bu koyleri nasýl yenebilirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

benim savas taktigim 19 dev 1þifacý 56okcu 7duvar yýkýcý 10goblin (bu aslanlarýn çok emegini yedim yemeyede devam ediyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

konu baþka yerde acýlmýþsada görmedim arastirdim biraz ama k.b.

yardimci olursaniz sevinirim.. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

yirmisekizelliüc 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: dean0809 (24 Ekim 2013, Perþembe - 00:37)

Çevrimdýþý huersa

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 71
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 27 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
  • COC Nick : huersa
  • Klaným : 1923TÜRK2
Ynt: Labirent Gibi Olan Köylere Saldýrý
« Yanýtla #1 : 01 Nisan 2013, Pazartesi - 13:28 »
Askerlerin açýklamalarýnda ilk hedef nereye ve nasýl(tek hedef-alan) saldýracaðý yazar.

-Duvar kýrýcýlar, son güncellemeyle, duvarýn en zayýf noktasýný hedefliyorlar. Duvardaki çýkýntýlarý pas geçiyorlar, buna göre nerde delik açýlacaksa ona göre býrakmak lazým.
- Devler, hedefleri savunma birimleri. En yakýn savunma birimine doðru yönelirler.
- Okçu-barbar, hedef gözetmeksizin önlerinde ne varsa ona saldýrýrlar.
- Goblin ilk hedef kaynaklar-depolardýr.

Bunlarý göz önünde bulundurup, askerleri hangi noktalardan býrakacaðýnýzý kendiniz belirleyeceksiniz. Hangi asker ilk nereye saldýrýr bildiðiniz sürece sorun yaþamazsýnýz.

huersa 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Assasinpro (12 Eylül 2014, Cuma - 19:05)

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
« Yanýtla #2 : 01 Nisan 2013, Pazartesi - 13:56 »
Sanýrým huersanýn dediði aradýðýn cevap deðil. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Vu köy çeþitleri zaten en zor köy dizaynýdýr. Tek duvar içine almaktan daha zor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Benim köyümde o tarzda bir köy. Nasýl geçerim diyorsan eðer devleri ve duvar yýkýcýlarý da kampýnda bulundurucaksýn. Köyde ulaþmak istediðin yani ganimetlerin olduðu yere girmek içinse duvar kýrýcýyý hedef aldýrmamak için önce bir dev brba ya da okçu at sabunma birimleri on hedef alsýn sonra sen yýkýcýyý býrak duvaro patlat. Ýçerdeki þeyleri dev ve okçuyla indir. Sonra orda askerler varken havana dikkat ederek duvar yýkýcýyý at ve o içerdeki diðer kutunun duvarýný da patlat. E zaten askerlerindeo binayý yoktýktan sýnra duvar yönelirler devlerin cný fazla o savunmayý oyalarken diðer askerlerinde duvarý kýrar hedef aldýðýn yere girersin. Umarým anlatabilmiþimdir.

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Mustafaempire 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Totalyy (22 Aralýk 2014, Pazartesi - 20:18)

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 01 Nisan 2013, Pazartesi - 14:38 »
huersa çok saol cok yardýmcý oldun...

Mustafaempire hocam dediginiz dogru duvar yýkýcýyý baya baya basmam gerek ve devlerle ama benim merak ettigim böyle köyleer giren savasan arkadaslarýn özel bi taktiði felan varmi,ne bileyim ejderdir pekkadýr vs. nasil yapýyolar onu merak ettim..

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 01 Nisan 2013, Pazartesi - 15:35 »
Elbetteki bu tarz köyleri en rahat pekka ve ejderle yýkarsýn. Çünkü pekkanýn hasarý fazla duvarlarý yýkýcý gibi indirebiliyor. Ejder ise uçan birim duvarlarla uðraþmýyor tabi. E ama herkes her savasta pekka ejder üretmiyor. Bu yüzden dedim gibi halledebilirsin. Ben her savasýnda mutlaka okçu dev ve yýkýcý kullanýrým. Ýntikam alýcaksam ejder falan basarým yoksa iþim olmuyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 02 Nisan 2013, Salý - 11:14 »
Hocam cok tessekkür ederim sagolasin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ejder acma vakti geldi anlasilan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 03 Nisan 2013, Çarþamba - 16:20 »
Rica ederim dostum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý KutbiTR

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Shadosasasin. Kardeþim koymuþ :((
« Yanýtla #7 : 04 Nisan 2013, Perþembe - 22:50 »
3-5 sihirbaz yap duvar dýþýndaki Ler için biraz goblinyap veya barbar. Geri kalanlar okçu        ... Kazanýrsýn çünkü köyü labirent yapýnca alan daralýyor okçu idealleþiyor

Çevrimdýþý Emirbsr

• 42.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 161
  • Rep Puaný : 9
  • Durumum:
  • :)
  • 35 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
    • Naapcan
  • COC Nick : emirbsr
« Yanýtla #8 : 04 Nisan 2013, Perþembe - 23:14 »
Arkadaslar bu oyunda yeniyim birazda acemi sayilirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 195 kiþilik ordu kampým var...çok da iyi ganimet kaldýrýyorum...

yalnýz bazý koyler var oralara giremiyorum,labirent gibi kutu gibi iç içe gecmiher tarafý dvarlarla cevrilmis,herþeyin etrafnýnýn cevrilmiþ olduðu köyler..

bu koyleri nasýl yenebilirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

benim savas taktigim 19 dev 1þifacý 56okcu 7duvar yýkýcý 10goblin (bu aslanlarýn çok emegini yedim yemeyede devam ediyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

konu baþka yerde acýlmýþsada görmedim arastirdim biraz ama k.b.

yardimci olursaniz sevinirim.. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
nasýl acemi sin 195 kiþilik ordu kurabilirsin sen  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

bir +repi eksik etmeyin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý teymur_99

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 219
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 38 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
  • COC Nick : teymur
« Yanýtla #9 : 04 Nisan 2013, Perþembe - 23:38 »
ewt  abi o nasil acemilik onda biz axemiler kralimi oluyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 05 Nisan 2013, Cuma - 09:47 »
bu oyuna biraz kasiyorum da Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap acemiyim dedim çünkü öðrenecek olduðum çok þey var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap)

Çevrimdýþý Ahmed-Selim-2002

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 49
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 26 Temmuz 2013, Cuma - 08:12 »
Hocam saol iþe yaradý