Gönderen Konu: Hesap Alým Ve Satýmý Yapan Oyuncularý Nasýl Þikayet Ederiz?  (Okunma sayýsý 2769 defa)

Çevrimdýþý YARMACI

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Hamdi Yarmacý
  • Klaným : ofyandým
Arkadaþlar bugün hesap satan birisini gördüm sinirim bozuldu.Biz burda köyümüzü geliþtirmeye çalýþýrken baþkasý gelip para ile güzel bir hesap alýyor.Nasýl þikayet edebileceðimi söylerseniz sevinirim...

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Hesap Alým Ve Satýmý Yapan Oyuncularý Nasýl Þikayet Ederiz?
« Yanýtla #1 : 07 Mayýs 2015, Perþembe - 18:33 »
Hesap alýþveriþi zaten yasal deðilde, þu çeliþki beni güldürdü. Para verip hesap almasýna sinirleniyorsunuz. Para verip mevcut hesabýný fullerse ne yapacaðýnýzý merak ediyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sanýrým fulleyen tam banlamalýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý YARMACI

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Hamdi Yarmacý
  • Klaným : ofyandým
« Yanýtla #2 : 07 Mayýs 2015, Perþembe - 18:49 »
Kardeþim ozaman para verip kendi hesabýný fullesin.Kendi hesabýný fullemek almaktan daha maliyetli ve zaman gerektiriyor.Adam çýkmýþ satýlýk çar diye bangýr bangýr baðýrýyo sence oyun ahlakýný etkilemiyormu bu davranýþý.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 07 Mayýs 2015, Perþembe - 18:55 »
Senýn dediðin parasýyla senden güçlü olmasý. O maalesef öyle paranýn gözü kör olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Gel gelelim hesap alýp satmak zaten yasaklanma sebebi.