Gönderen Konu: Yeni Köy Binasý 7.seviye Düzenim (Kupa ve Ganimet icin)  (Okunma sayýsý 2394 defa)

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 221
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tolgagoksu
Yeni Köy Binasý 7.seviye Düzenim (Kupa ve Ganimet icin)
« : 06 Nisan 2013, Cumartesi - 09:58 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
1 kiþi saldýrdý 120 k altýn aldý iksir alamadý ve +30 kupa kazandým.
Ganimetide az koruyor ama daha çok kupa

Çapulcu,Ayyaþ, ATATÜRK'ün ASKERÝ

Tayfield

• Ziyaretçi
Ynt: Yeni Köy Binasý 7.seviye Düzenim (Kupa ve Ganimet icin)
« Yanýtla #1 : 06 Nisan 2013, Cumartesi - 12:51 »
köy modelinin aynýsýný yapan bir rakim vardý ganimetide oldukça birikmiþti hava savunlarýnýn birini buyu diðerinide devlerle alýp sifacýyla 18 devi býraktým arkalarýndanda okcularla destek verdim savunmalar tamamen indiðindede 15 goblin tüm ganimeti benim için süpürdü %100 zaferle ve iyi bir ganimetle ayrýlmýþtým en sonki güncellemeden sonra duvar yýkýcýlarýn akýllanmasýyla birlikte yani labirent gibi parça parça duvarlarla cevrilmiþ köyler revaçta bu aralar ama
 þuan iiçin zarar görmeyen köy modeli az (zaten biþey alamýyosada dalýp oda dalan kiþinin tecrübesizliðindendir:) ) fakat  köy binan merkezde ve iyi çevrilmiþ durumda bir çok kiþi savunmadan ötürü kaybedecektir. bence 7. seviye için güzel bir model olmuþ
tebrikler

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 06 Nisan 2013, Cumartesi - 12:55 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
köy modelinin aynýsýný yapan bir rakim vardý ganimetide oldukça birikmiþti hava savunlarýnýn birini buyu diðerinide devlerle alýp sifacýyla 18 devi býraktým arkalarýndanda okcularla destek verdim savunmalar tamamen indiðindede 15 goblin tüm ganimeti benim için süpürdü %100 zaferle ve iyi bir ganimetle ayrýlmýþtým en sonki güncellemeden sonra duvar yýkýcýlarýn akýllanmasýyla birlikte yani labirent gibi parça parça duvarlarla cevrilmiþ köyler revaçta bu aralar ama
 þuan iiçin zarar görmeyen köy modeli az (zaten biþey alamýyosada dalýp oda dalan kiþinin tecrübesizliðindendir:) ) fakat  köy binan merkezde ve iyi çevrilmiþ durumda bir çok kiþi savunmadan ötürü kaybedecektir. bence 7. seviye için güzel bir model olmuþ
tebrikler
Valla yazdýn yazdýn moralým tam bozuluyodu sonda güzel dedin moralim duzeldi sagol kardes Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Birde ben bunu kimseden görmedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kafamdan tasarladým

Çevrimdýþý FurkanÇalýþkan

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 38
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • 10 Mesajý Toplam
    120 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Furkan
  • Klaným : EFFL
« Yanýtla #3 : 06 Nisan 2013, Cumartesi - 13:28 »
Ben anlamýyorum neden herkes sihirbaz kulesini çok deðersizmiþ gibi dýþarýlara doðru atýyor. Tamam senin için sihirbaz kulesinin seviyesi oldukça düþük ama iyi olanlarda en dip köþeye atýyor belki benim bilmediðim bir taktik var ama ben her dizilimde havan ve sihirbazý özenle koruyorum yani. Savunmana gelince buna çok benzer ( sihirbaz kuleleri içerideydi ) bir savunma bende yapmýþtým 1-2 hafta giremedim girdiðimde kupam 1600ü zorluyordu ama ganimet týrt olmuþtu yani genel olarak iyi ama ganimet için teresanýn savunmasýný öneririm.(Clash Tactics uygulamasýndan görebilirsin.)

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 06 Nisan 2013, Cumartesi - 13:31 »
Ben anlamýyorum neden herkes sihirbaz kulesini çok deðersizmiþ gibi dýþarýlara doðru atýyor. Tamam senin için sihirbaz kulesinin seviyesi oldukça düþük ama iyi olanlarda en dip köþeye atýyor belki benim bilmediðim bir taktik var ama ben her dizilimde havan ve sihirbazý özenle koruyorum yani. Savunmana gelince buna çok benzer ( sihirbaz kuleleri içerideydi ) bir savunma bende yapmýþtým 1-2 hafta giremedim girdiðimde kupam 1600ü zorluyordu ama ganimet týrt olmuþtu yani genel olarak iyi ama ganimet için teresanýn savunmasýný öneririm.(Clash Tactics uygulamasýndan görebilirsin.)
benim zaten ganimet düzeniydi . 10 kiþiden 2kiþi geçiyodu köyümü kendim yapmýþtým gene 2'nci 3'ncü sayfaya bakarsan görürsün bi konum daha var. Sýkýldýgým icin deðiþtirdim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu arada linki bakmak istersen :

Çevrimdýþý FlapJack

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 145
  • Rep Puaný : 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LordVaqif
  • Klaným : 1923TÜRK2
« Yanýtla #5 : 07 Nisan 2013, Pazar - 13:33 »
fukanin soylediyi gibi en onemli savunma unsurlari havan,sihirbaz kulesi ve hava savunmasidir.Cunki bunlar askerlerin hepsine birden buyuk zarar vere biliyorlar.Bunlari iceriye koymaliyiz.

Gözyaþlarý ile yýkanan yüzden daha temiz yüz olamaz
GameCenter:APPLEVAQIF
Klan:1923TÜRK2
Oyunda adý:LordVaqif

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 09 Nisan 2013, Salý - 11:00 »
Yeni hali arkadaþlar :
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2013, Salý - 11:07 Gönderen: Tayfield »

Tayfield

• Ziyaretçi
« Yanýtla #7 : 09 Nisan 2013, Salý - 11:23 »
merhablar,
7. seviyede kupa kasmak yerine ganimet biriktirip geliþmeye yönelmen senin için daha iyi olucaktýr.
köy düzenine bakýlýrsa yeni güncellemenin ardýndan duvar yýkýcýlarýnda iyice akýllanmasýyla birlikte iç içe kare kare köy modelleri oldukça revaçta fakat kupa kasmak istiyorsan bu düzende sýrf dýþarýdaki birimlerini alsalar zaten %50 kaybeder ve kupa verirsin ayrýca bu düzende görünüþ itibari ile altýn depolarý kenarlara yakýn buda çabuk ganimet kaptýracaðýn anlamýna gelir köyünü düzenlemek için sana gelen saldýrýlardan üzerinede yapacaðýn deðiþikliklerle ve alacaðýn önlemlerle ancak köyünü saðlama alabilirsin.
hava savunmalarý içeri alman senin yararýna olur çünkü en uçta ve kolay hedef halindeler özelliklede alt taraftaki hava savunman yinede bu sistemle gelen saldýrýlara baya bi direne bilirsin.
iyi oyunlar dilerim.

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 09 Nisan 2013, Salý - 13:26 »
merhablar,
7. seviyede kupa kasmak yerine ganimet biriktirip geliþmeye yönelmen senin için daha iyi olucaktýr.
köy düzenine bakýlýrsa yeni güncellemenin ardýndan duvar yýkýcýlarýnda iyice akýllanmasýyla birlikte iç içe kare kare köy modelleri oldukça revaçta fakat kupa kasmak istiyorsan bu düzende sýrf dýþarýdaki birimlerini alsalar zaten %50 kaybeder ve kupa verirsin ayrýca bu düzende görünüþ itibari ile altýn depolarý kenarlara yakýn buda çabuk ganimet kaptýracaðýn anlamýna gelir köyünü düzenlemek için sana gelen saldýrýlardan üzerinede yapacaðýn deðiþikliklerle ve alacaðýn önlemlerle ancak köyünü saðlama alabilirsin.
hava savunmalarý içeri alman senin yararýna olur çünkü en uçta ve kolay hedef halindeler özelliklede alt taraftaki hava savunman yinede bu sistemle gelen saldýrýlara baya bi direne bilirsin.
iyi oyunlar dilerim.
Tavsiyelerine uydum ve yeni bir köy düzenledim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Buna yorumun ne acaba ?Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap